Бутикова сграда пред АКТ 16 в Лозенец

Нова сграда в София - Лозенец

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


Бутикова сграда в Лозенец, пред АКТ 16

Сградата се състои от 5 жилищни етажа, като апартаментите са общо девет на брой. Площта на всеки апартамент  е между  92 кв. м. и 110 кв. м. с включени общи части. Всеки един от тях е с функционално разпределение на помещенията – всекидневна с кухненски бокс, две отделни спални, два санитарни възела, една/две тераси. Апартаментите ще бъдат завършени на шпакловка и замазка. Сградата ще бъде изградена с инсталация за централно парно отопление с възможност за локално отопление в преходните сезони с индивидуално ел. котле.

В сутерена на сградата са разположени велопаркинг, мазета и абонатна. Предвидени  са общо девет места за паркиране –  на ниво партер 5 паркоместа, два единични и един двоен гараж.

Сградата е с АКТ 14 от месец Август 2020 г. и с Констативен протокол за “ГРУБ СТРОЕЖ”.

Планираният срок за завършване на сградата е през лятото на 2021 г.

СТРОИТЕЛСТВО

Сградата ще бъде изградена съгласно най-високите строителни стандарти, като основния градивен елемент са тухли „Porotherm“ на Wienerberger, които са с най-високи топло и шумоизолационни свойства предлагани изобщо на пазара в цяла Европа. За топлоизолация ще се използва системата на „Baumit“, с дебелина от 8 см. до 10 см.. Външната дограма ще бъде с 5-камерен профил на „REHAU“ и трислоен стъклопакет. Предвиден е за монтаж хидравличен асансьор с луксозна просторна кабина. Входните врати на апартаментите ще са производство на фирма „SOLID“. Всеки апартамент ще е захранен с трифазен ток.

ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Тома Кадийски0878501433 

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: toma.kad@delta3.bg   

Може да се свържете с мен и по Viber:

 

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Тома Кадийски

Обади се в агенцията