fbpx
 

Бутиков Комплекс Бъкстон

СТРОИТЕЛСТВОТО НА НОВ ПРОЕКТ В КВАРТАЛ БЪКСТОН ЗАПОЧНА. БУТИКОВ КОМПЛЕКС ОТ 2 СГРАДИ СЪС САМО 21 АПАРТАМЕНТА. Остават 9 апартамента за продажба. Срокът за завършване на сградата е 24 месеца по договор и 18 месеца по план.

 

МАНОЕЛ ПОПОВ
+359 877 355 140

Бъкстон-1

Бъкстон

Комплекс-Бъкстон-10

Две бутикови жилищни сгради в кв. Бъкстон с озеленен вътрешен двор по проект и система за контрол на достъпа. Сградите се състоят от 4 жилищни етажа с общо 21 апартамента от 30 м2 до 113 м2 , подземни гаражи. Отопление на ТЕЦ.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Проектът е разположен на тихо и същевременно изключително комуникативно място в Бъкстон. В района има училища, детски градини, озеленяване, хипермаркети КАУФЛАНД, ФАНТАСТИКО, пазар и др.

ИЗОЛАЦИЯ: Външна зидария ще бъде от тухли Wienerberger Poroterm N+F и вътрешна зидария тухли Wienerberger Poroterm. Тухли от най-висок клас и с отлични топлоизолационни и шумоизолационни качества. За тази сграда използваме технология XPS 10см, която осигурява над 40% енергоспестяване.  Използването на тази технология също увеличава животът на фасадата.

ФАСАДА: Фасадата ще бъде завършена с минерална мазилка от висок клас на водещи немски производители.

ДОГРАМА: 6 камерна дограма с немски обков Siegenia : Четирисезонни стъкла отвън, газ аргон по средата и K стъкло от вътре, също осигуряват над 40% енергоспестяване. Освен топлоизолацията тази дограма осигурява и висока степен на шумоизолация.

ОБЩИ ЧАСТИ: Изпълняват се изцяло с естествена настилка от мрамор/гранит за стълбището и висок клас асансьори “ОРОНА” или друг такъв клас.

 

 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Стени – гипсова шпакловка; Стени в бани и WC – вароциментова мазилка; Тавани – гипсова шпакловка; Под – циментова змазка; Външна блиндирана врата; Изградена ел. инсталация по проект; Изградена ВиК на тапа с монтирани водомери; Изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерена и по етажите; Тераси и балкони – хидроизолация и гранитогрес; Осигурени телефонно, домофонно звънчеви уредби, окабеляване за СОТ и Интернет.

 

Маноел-Попов
МАНОЕЛ ПОПОВ

За срещи и резервации обадете се на:

+359 877 355 140
+359 24 26 22 99

Ако съм зает и не ви отговоря, моля обадете се отново или изпратете запитване по e-mail: popov@delta3.bg

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията