fbpx
 

Две сгради тип затворен комплекс в кв. Овча купел

Затворен комплекс „Букет“

сграда клас ‘‘А‘‘ по енергийна ефективност. 

Модерен, комфортен и сигурен дом, съпроводен с нисък разход на енергия.

Местоположение, осигуряващо комфортна среда на живот, здраве и хармония 

ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНА ФАСАДА И ДОГРАМА- ЗДРАВОСЛОВНА ЖИЛИЩНА СРЕДА

Сградите ще бъдат с гарантиран сертификат за КЛАС ПО ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ „А“.

Всички фасади са предвидени с интегрирана топлоизолационна система с дебелина на изолационния материал 20 см. Всички покриви са топлоизолирани с каменна вата с дебелина 25 см.

Всички фасадни дограми се монтират по метода на изнесен монтаж, закрепени на профили от твърд пурениет и положени паропропускливи и изолационни ленти.

Подобрена естетиката и топлообмена у дома с дограма с нисък коефициент на топлопреминаване с троен стъклопакет с дебелина 44 мм и обков Winkhaus.

АВТОМАТИЗИРАНА ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА С РЕКУПЕРАЦИЯ

С цел една по-здравословна среда на живот всеки от апартаментите е проектиран с опция за монтаж на система за автоматично пречистване на въздуха с рекуперация.ТАЗИ ИНОВАТИВНА система осигурява свеж въздух в помещенията, извежда влагата и елиминира всякакви бактерии и неприятни миризми. Има възможност за добавяне на йонизиране и дифузиране на здравословни етерични масла.

ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ

За всички жилища в комплекс Букет се предлага опционално изграждане на подово отопление с висока ефективност. При тази система на отопление подовите повърхности са приятно затоплени и е удоволствие да стъпваш бос върху тях, особено голямо удобство за семейства с малки деца. Стени без радиатори дават неограничени възможности за декориране и допълнително място за мебели.

ШУМОИЗОЛАЦИЯ

На пода на жилищата може да се постави звукоизолационна мембрана под замазката против ударен шум, която не позволява да се предават вибрациите от ходене както по пода така и по стените на съседните апартаменти. По желание на клиентите може да се постави допълнителна шумоизолация между стените на съседни апартаменти.

АСАНСЬОРИ ОТ ИСПАНСКИЯ ЛИДЕР ОРОНА

СОБСТВЕНА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ДЪЖДОВНА ВОДА

СТЪЛБИЩА И ОБЩИ ПРОСТРАНСТВА с антибактериални бои и мазилки

За общите части се използват само висококачествени каменни настилки в комбинация с декоративни мазилки и антибактериални бои.

ПРЕКРАСНА ГЛЕДКА КЪМ ВИТОША и бърз достъп до централна градска част.

Кликнете ТУК, за да разгледате цените на своботни апартаменти 

Само на 10 минути пешеходно разстояние е разположена метростанция Овча Купел и градска автогара с възможност за бърза връзка до практически всички посоки на София и страната.

В непосредствена близост се намират множество модерни хранителни магазини, банкови клонове, здравни заведения и аптеки. 

Намиращите се в радиус от 2км училища с различен учебен профил, детски градини и университет дават несравнимо предимство при избора на нов дом за всички възрастови групи.

Бързият и лесен достъп до бул.“Цар Борис“ III, бул.“Овча купел“ , бул.“Любляна“ и южната дъга на Околовръстен път осигуряват транспортна свързаност с целия град.

 

__________________

За огледи и повече информация:  Люси Атанасова 0889 609 195

 

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: atanasova@delta3.bg 

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Люси Атанасова

Обади се в агенцията