fbpx

Малък бутиков жилищен комплекс с Акт 16 и бърз достъп до Околовръстен път

Малък бутиков жилищен комплекс от затворен тип с Акт 16, разположен в кв. Драгалевци. Сградите разполагат с едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Разпределенията са функционални, помещения с правилни форми, просторни спални и дневни с различни изложения. Отличава се с високо качество на вложените строителни материали и изпълнение. 

Апартаментите на партерните етажи разполагат с обособен собствен двор с поддържани зелени площи. Поради ниското застрояване в района и отличното позициониране на сградите дори апартаментите намиращи се на този етаж разполагат с изключителна гледка към Витоша планина.

ЛОКАЦИЯ И ТРАНСПОРТ:

Разположението на комплекса е внимателно подбран, за да отговори на нуждите на своите живущи. Ситуиран в близост до големи вериги хранителни магазини, центален път с богат набор от търговски обекти, спортна база и бърз излаз до Околовръстен път.

__________________

ДОПЪЛНИТЕЛНО ОПИСАНИЕ:

Всеки апартамент разполага със врата Solid със смарт система за отваряне. Дограмата е 6 камерна на REHAU със троен стъклопакет. Жилищата са с изградена подово система за отопление, комплекса е газифициран и се издават на своите купувачи със климатични тела със сплит система във всяка стая. Екстериора на сградите е завършен с окачена HPL фасада, а самият жилищни постройки отговарят на Енергиен клас А. Комплекса има изградена пречиствателна станция.

Външният достъп до имота се осигурява чрез система за ограничен достъп с код и лицево разпознаване.
Паркирането е решено чрез предоставяне на ПМ и Гаражи на ниво сутерен, като е изградена допълнителна шумо и звукоизолация на нивото. Излаза от сутерена е през отопляеми рампи, което да възпрепятства нежелани заледявания през зимния сезон.

__________________

ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

За огледи и повече информация:  Йордан Янакиев, 0884 754 321

 

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: yordan.yanakiev@delta3.bg 

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Обади се в агенцията