fbpx
 

Модерна Архитектура и висока енергийна ефективност в кв. Витоша, София

Обектът  дава възможност за избор на двустайни и  тристайни апартаменти и магазини, като е с един вход, на 7 етажа. Сградата ще бъде изпълнена с висококачествени и съвременни материали, луксозни общи части и стилно осветление, хидравличен асансьор до сутерена с паркинга и  площи с озеленяване.  Сградата е ориентирана  на юг.

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

 

DSCN0692

На партерният етаж  са предвидени 3-ри  магазина и един офис.  Всички жилища разполагат с дневна с кухненски бокс и просторни спални помещения.  Коректен строител с богата дългогодишна строителна история.  Дружеството има опит в изграждането на жилищни, обществени, търговски и индустриални обекти, както и в други специфични строителни проекти, като пречиствателни и спортни съоръжения, алтернативни отоплителни системи, барбекю зони и градински пространства. Фирмата използва иновативни методи на работа,  гарантиращи ефективност и ефикасност, както в икономически, така и в екологичен план.

Сградата предлага съчетание от просторни помещения и функционални разпределения.    Все още  има   избор на двустайни и  тристайни апартаменти с различни разпределения и изложения, както и магазини. Сградата е с един вход, на 7 етажа плюс един подземен  с гаражи. Сградата се намира на пешеходно разстояние от  бул. „Симеоновско шосе” .

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Квартал Витоша е разположен в южната част на София, в подножието на планината Витоша.

Намира се между Околовръстен път на юг, бул. Симеоновско шосе – на изток, Столичния зоопарк – от север, кв. Хладилника – на запад.

АРХИТЕКТУРА

До преди години тук е била вилна зона и това дава своя отпечатък върху инфраструктурата. Първоначалното застрояване с вили на квартала е от периода на 60-те години. Сега продължава интензивното му застрояване с 4-5 етажни кооперации и еднофамилни къщи със съвременна архитектура. Проектите предвиждат построяването на комплекси от затворен тип, които предлагат нови стандарти на обитаване, отговарящи на всички европейски изисквания. Инвеститорският интерес към квартала е изключително голям, което предполага бързото доизграждане на инфраструктурата, социалната среда и комуникациите.

В жилищните сгради в този район, преобладават предимно апартаментите с големи квадратури. Кварталът се отличава с чистия си въздух и зелената паркова среда, сред която са разположени сградите. Няма панелни сгради или бетонни, тип ЕПК (едроплощен кофраж).

Там е построен един от първите комплекси от затворен тип „МАКСИ“, който е привлекателно място за живеене на семейства и млади хора с възможности, които искат да съчетаят модерния начин на живот със спокойствието и необикновената атмосфера идваща от близостта на планината. Планината предлага не само красив изглед във вечерите на отмора, но и множество възможности за туризъм, ски спорт и алпинизъм.

tipov-etage-4-min

Образование, здравеопазване и администрация
Най-близкото училище до квартал Витоша е ЧОУ „Д-р Петър Берон“ на бул. Черни връх 67, а най-близката детска градина – 16 ОДЗ „Приказен свят“, в Студентски град, на ул. Атанас Манчев 1.

В квартала се намира СБАЛ по акушерство и гинекология „Св. Лазар“ на бул. Симеоновско шосе 4 А, както и 5 ДКЦ – Студентска поликлиника, в Студентски град, на ул. Акад. Стефан Младенов 8.

В кварталът се намират и няколко дипломатически представителства. Посолството на Кувейт, на република Индонезия, на Сирийската арабска република, на Афганистан, както и на Финландия.

 

ТРАНСПОРТ

От и за кв. „Витоша“ може да се пътува с: Автобуси – № 67 и 102;


Степен на завършеност
Отопление: предвидено е стандартно газово отопление.

Подове:                   Циментова замазка;
Стени и тавани:     Гладка гипсова мазилка;
Входна врата:         Блиндирана;
Дограма/външна/:   ПВЦ- немска; 5 камерна, стъклопакет „4 сезона“;

 

Инсталации:

Ел.инсталация  (без кючове, контакти и осветителни тела);
ВиК инсталация  (без санитария и смесители);
Сградна газова инсталация  (без  газово котле и радиатори).
Подземни паркоместа и гаражи на цени 10000/6500евро.
Външни паркоместа на цена 3500евро.

 

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: angelov@delta3.bg

 

 

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията