fbpx
 

Модерна сграда в Дианабад

Модерна сграда в Дианабад, функционална и изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване:

– удобен достъп до най-активните точки на града;
– добре устроен жилищен район;
– близост до паркови пространства;
– иновативно и качествено изпълнение.

Дианабад

Дианабад

Сградата се намира непосредствено до бул. „Г.М.Димитров“, на границата между кв.Студентски град и кв. Дианабад. Районът е един от най-жизнените и атрактивни в София и предоставя удобства като автобусни спирки (линии 88, 94, 102), детски градини, училища, университети, медицински заведения, супермаркети, търговски центрове.

В сградата в Дианабад има 2 подземни и 8 надземни жилищни нива. На партерния етаж са развити площите с обществено предназначение – ресторант, детски център, офиси. Жилищните имоти са разположени от втори до осми терасовиден етаж.

В сградата има двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти за продажба с възможност за избор на етаж и изложение. Възможност за закупуване на подземни паркоместа – 9 500 евро

Паркирането за живущите е осигурено на двете подземни нива, където са разположени и основна част от складовите помещения. Съветваме да си купите и гараж, тъй като паркирането в Дианабад става все по-трудно и може да ви се наложи да купувате гараж на по-висока цена в близко бъдеще.

Цени на ДВУСТАЙНИ от 49 000 до 95 000 евро;

Цени на ТРИСТАЙНИ от 64 000 до 231 800 евро;

Цени на ЧЕТИРИСТАЙНИ от 121 650 до 137 800 евро;

Разпределение на типов етаж. Кликнете на снимката, за да я видите в по-голям размер.

Дианабад

Жилищата се предлагат с цялостно окабеляване (ТV, Internet, телефон), монтирани ключове и контакти, ВиК изводи на тапа, 5-камерна PVCдограма с нискоемисионно и мултифункционално стъкло, вътрешни подпрозоречни первази от врачански варовик. Предвидено е централно парно отопление, с монтирани радиатори и ултразвукови топломери за всеки имот, разположени в инсталационни кутии в общите части.

Спокойствието на живущите  е гарантирано от професионалния сграден мениджмънт, осигурен след въвеждане на обекта в експлоатация. Услугите по поддръжка включват денонощна портиерна служба, видеонаблюдение, ежедневно почистване и поддръжка на общите части, сезонно озеленяване и поддържане на зелените площи, поддържане на асансьорната и домофонна инсталации в техническа изправност и други.


ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Айла Адамова тел: +359 878 501 923  / +359 24 26 22 99.
Ако съм заетa и не Ви отговоря, моля позвънете пак
или изпратете запитване по e-mail: aila@delta3.bg

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията