fbpx
 

Нова жилищна сграда “Павлово Резиденс“

Нова жилищна сграда “Павлово Резиденс“находяща се в елитния южен квартал Павлово – Бъкстон.

Сградата е с лице към локалното платно на бул.”Цар Борис III”,в близост до кръстовището на булеварда с ул.”Каблешков”.
 павлово

Района има изградена добра транспортна и пътна инфраструктура.

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

Жилищната сграда е самостоятелно разположена с девет жилищни етажа,партер с магазин,офиси и гаражи в сутерена за имотите в сградата.

  • Етап – груб строеж(акт14)
  • Пусков срок – дек.2018г.

Сградата се отличава с модерна архитектура, високо качество на строителството и вложените материали. Много удобна и комуникативна локация в спокоен квартал с развита инфраструктура. Цените на апартаментите започват от 810 евро за кв.м., като жилищата предлагат хубави изложения и функционални разпределения.

Сградата е самостоятелно разположена с лице към локалното платно на бул.“Цар Борис III”, посока център, в близост до кръстовището с ул.“Каблешков“.

В района има  изградена добра пътна и транспортна инфаструктура. В близост има спирки на трамвай №5 и 11, като и автобусна спирка, осигураващи бърз достъп до централната част на града. В квартала има хипермаркет „Кауфланд“, както и множество по-малки търговски обекти. Проекта на сградата е изготвен въз основа на Виза за проучване и проектиране,издадена от Главният архитект на София през 2014 год. Сградата отстои на 4,51 м от уличната регулация на североизток и на 6,25м от дъното на УПИ, а до страничните регул.граници е съответно на 3,17и 3,28м. Съществуващият терен е с леко изразена денивелация от юг към север.

Павлово Резиденсразполага със сутерен, партер, 8 жилищни етажи  до кота корниз и второ ниво на мансардно жилища в зоната на терасовидния етаж до кота било. Вертикалната комуникация на сградата е решена чрез двураменна стълбищна клетка с естествено осветление и хидравличен асансьорза 8 лица.

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: angelov@delta3.bg

Untitled

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията