fbpx
 

Нова сграда в ж.к. Сердика с АКТ 14 !

Нова сграда в ж.к. Сердика

Проектът ще се реализира на три етапа в срок от 5 години. Първа фаза на строителството е с АКТ 14!

Първият етап на комплекса се състои от четири жилищни входа и е с Г-образна форма. Купувачите могат да избират между двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, както и ателиета и мезонети. 

На разположение на купувачите са и рецепция, басейн, фитнес със съблекални и сауна, зъболекарски кабинет, офис и магазин, 24- часова охрана с контрол на достъпа и видеонаблюдение, както и собствен парк с алеи, кътове с цветя и дървета, окосена трева. 

Всеки вход разполага и с два броя асансьори от висок клас на фирма “ORONA”  

На следващ етап се предвиждат ресторант и детска площадка.

Паркиране: Сградата разполага с подземен паркинг на четири подземни нива. Предвидени са 153 паркоместа, 220 места за велосипеди и 7 зарядни станции за електромобили.

Местоположение: Атрактивната локация на проекта дава предимството на бързия достъп до главни пътни артерии- бул. “Акад. Иван Евстатиев Гешов”, бул. “Цар Борис Трети”, пл. “Руски паметник”. 

На пешеходно разстояние от сградата са и парк “Възраждане”,  67 СУ “Васил Друмев”, 81 ОДЗ “Лилия”, BILLA, KAUFLAND, Mall of Sofia.

Конструкция: Стоманобетонова, монолитна с фундаментна плоча, ограждащи стени в сутерена, колони, шайби и почти изцяло с безгредови етажни плочи.

Фасада: Цветна мазилка „БАУМИТ” и елементи от еталбонд и HPL.

Дограма: Предвижда се висококачествена ПВЦ дограма с шесткамерен профил и троен стъклопакет за добра топло- и звукоизолация.

Топлоизолация: Топлоизолацията е от минерална каменна вата и се изпълнява по отделен проект за топло техническа ефективност.

Отопление: Отоплението е основно с радиатори от ТЕЦ. Предвиждат се три абонатни станции за отделните входове.

Като допълнителна екстра е предвидена тръбна разводка за възможен монтаж на индивидуални инверторни климатици- мулти сплит за допълнително отопление и охлаждане на всеки един от апартаментите или ателиетата. Нова сграда в ж.к. Сердика

__________________

ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

За огледи и повече информация:  Боряна Богданова, тел: 0882 029 316 

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: b.boogdanova@delta3.bg 

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Боряна Богданова

Обади се в агенцията