fbpx
 

Новострояща се жилищна сграда в кв. Витоша

Модерна архитектура, тишина, удобство и уют, комбинирани с панорамна гледка към планината- това са предимствата на новостроящата се сграда в кв. Витоша!

Местоположението на имота съчетава едновременно комфорта на спокойния квартал и бързия достъп до главни пътни артерии- бул. „Симеоновско шосе“ и бул. „Черни връх“. В района се намират различни магазини, ресторанти и хотели, детски градини и училища, както и спирки на градския транспорт- автобуси №  64, 65, 83, 88, 102, 120 и метростанция Витоша. Близки големи обекти са Ловен парк, Зоопарк София и Парадайс център.

В сградата са разположени двустайни и тристайни апартаменти с функционални разпределения, създаващи  просторна и приветлива атмосфера, а изложенията пълнят стаите със светлина и разкриват удивителна гледка към Витоша. Издигаща се на четири етажа, за улеснение на жителите, сградата разполага и със сутерен с паркоместа и безшумен и луксозен асансьор от последно поколение.

Изпълненията по фасадата и общите части са с висококачествени материали, гарантиращи сигурност и комфорт. Отоплението е на газ и ток.

 

РЕЗЕРВАЦИЯ НА АПАРТАМЕНТ –> 3000 евро

За допълнителна информация и срещи обадете се на:

Боряна Богданова

тел:0882 029 316

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля обадете се отново или изпратете запитване по e-mail: bogdanova@delta3.bg  

Боряна Богданова

Leave a Comment

Обади се в агенцията