fbpx
 

Ново строителство в Овча купел – комплекс от две сгради

Ново строителство в София- Овча купел

Ново строителство в Овча купел

Комплекс от две сгради със започнало строителство до парк “Славия”

Сградите са проектирани на пет етажа и се обслужват от асансьор. Разпределенията на етажите са типови, като има избор от двустайни и тристайни апартаменти. На партера са разположени гаражните клетки. Жилищата са с правилни форми, френски прозорци и просторни стаи, осигуряващи комфорт и светлина. 

Ново строителство в Овча купел 

Теренът е с площ от 3000 кв.м., което позволява изграждането на зона за отдих, детски кът и богато озеленяване. Комплексът ще е с ограничен достъп и видеонаблюдение. 

Ново строителство в София- Овча купел

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В района има различни вериги магазини, главни булеварди, паркове и спирки на градския транспорт. На пешеходно разстояние са: 

 

  • Парк “Славия” – 450 м. 
  • Парк “Овча купел” – 650 м.
  • Бул. “Цар Борис Трети” – 400 м.  
  • Ул. “Боряна” и ул. “Любляна” – 700 м. 

 

Учебни заведения около обекта – 66 СУ “Филип Станиславов”, Висше училище по застраховане и финанси, Професионална гимназия по електроника и автоматика, 2 СУ “Акад. Емилиян Станев” 132 СУ “Ваня Войнова” 

 

Детски градини – 37 ОДЗ “Вълшебство”, 55 Самостоятелна детска ясла, Частна детска градина “Монтесори”, 136 ДГ “Славия”. 

 

Търговски вериги-  ФАНТАСТИКО, ЛИДЛ, КАУФЛАНД

Спирки на градския транспорт– трамваи № 4 и 11, автобуси № 107, Е73, 5-ТМ, 260. Посредством тези линии може да се стигне до две метростанции – “Цар Борис трети/Красно село” и “Овча купел”. 

ТУХЛИ: Зидариите ще бъдат изпълнение с Винербергер Porotherm – Австрия.

 

ИЗОЛАЦИЯ: Топлоизолацията е 12 см, HPL фасада комбинирана с топлоизолационна система на Ceresit, графитни плочи от полистирен, с подобрени топлоизолационни свойства, които не променят формата си, устойчиви са на стареене, не се свиват и са трудно горими. Тази топлоизолация позволява поддържането на около 22 С целогодишно, без използване на допълнителни уреди за охлаждане или отопление, с което сградата ще постигне клас В+ по скалата за енергоефективност. 

 

ДОГРАМА : Дограмата е алуминиева с термомост, двуосово отваряне и обков на MACO – Германия, троен стъклопакет с дебелина 44 мм. за по-добра шумо- и топлоизолация, стъклопакет със зеленикав отенък и стъкло „четири сезона“. Този вид стъкло спестява енергия и през лятото и през зимата – разходите за охлаждане намаляват поне с 40%, а тези за отопление – наполовина. Едновременно с това намалява количеството UV лъчи и вредите от тях.

 

АСАНСЬОР:  Електрически, безредуктурен. 

 

ОТОПЛЕНИЕ: ГАЗ 

 

Предвидено е енергонезависимо LED-осветление (лампи със соларни панели с акумулатори) пред, около сградата и в двора, както и оптична връзка (оптичен кабел) до всеки апартамент за високоскоростен интернет и телевизия. 

__________________

ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

За огледи и повече информация:  Боряна Богданова, тел: 0882 029 316

 

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: b.bogdanova@delta3.bg 

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Боряна Богданова

Обади се в агенцията