Нов затворен комплекс от къщи в гр. Банкя

ДЕЛТА 3 НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРЕДЛАГА ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОЕКТ  BANKIA_HOUSES   ПРЕДСТАВЛЯВАЩ ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС ОТ ОСЕМ КЪЩИ, РАЗПОЛОЖЕН В ГР. БАНКЯ В БЛИЗОСТ ДО „ПЪТЕКАТА НА ЗДРАВЕТО“.
Комплексът ще разполага с осем самостоятелни, еднофамилни къщи с площ  между 376 и 391 м2.,  всяка с по 3 спални и закрити паркоместа за два автомобила. Всяка една включва самостоятелен двор с площ около 500 м2. На разположения са пространства за отдих и развлечения, включващи детска площадка, кът за барбекю и алея за спортуване с обща площ .

Всяка къща, ще бъде с завършени коридори, стълбище, тераси: изградена и облицована камина в дневната.   Предвидени са помещения за сауна и фитнес.

Всеки клиент има възможността да проектира според собствените си нужди вътрешното пространство на къщата!Концепцията на комплекса е да предложи модерни високо технологични, енергоефективни и екосъобразни къщи.

Цена от:  360 000 EUR


ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – Любомир Ангелов 0877 95 66 19. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете отново или изпратете запитване по e-mail ->angelov@delta3.bg

Разгледайте всички наши предложения за ПРОДАЖБА НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ на www.delta3.bg

Любомир Ангелов

Обади се в агенцията