Панорамен Пентхаус за Продажба в широкия Център на София ВИРТУАЛЕН ОГЛЕД

Ново строителство в София

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


Панорамен Пентхаус за продажба в София, жк.“Гоце Делчев“ на метри от МОЛ „България“

Калоян Трифонов
+359 877 954 321

 Optimized-3e

  • Луксозно обзаведен Пентхаус с оборудване от най-висок пазарен клас
  • Целият таван на апартамента представлява самостоятелна ПОКРИВНА тераса с големина от над 300 кв.м., подходяща за ексклузивни събирания с невероятна панорама към Витоша и града
  • Към имота могат да се закупят и 3 ПАРКОМЕСТА в подземен паркинг с контролиран достъп и асаньор, който стига до етажа на пентхауса
  • В непосредствена близост до сградата има градинки за децата, а ЮЖЕН ПАРК е само на 20 минути пеша от нея

Локация

Елегантният пентхаус се намира на последен етаж в сграда, изградена като са следвани най-добрите строителни практики. Разположена е на първа линия на бул.“България“ в непосредствена близост до МОЛ „България“ и само на минути пеша от сгради като „Вертиго“ и ресторанти от класа на „Виктория“ или „Бесо“.

Апартаментът

Непосредствено след входното антре следва коридор, просторен хол тип оpen space с камина, разкошна кухня, разположена около остров и  обширен кът за хранене. Трите спални разполагат със собствени санитарни възли като най-голямата има и собствен дрешник. Широка тераса опасва целия апартамент и стълба води до скритото бижу – 300 кв.м. покривна част, подходяща за интимни събирания, коктейли и BBQ.

Транспорт

Кварталът има добре изградена комуникационна мрежа. Освен множество автобуси, които се движат необезпокоявано по маркираните за целта ленти, трябва да споменем близостта на имота до единственото високоскоростно трасе в столицата, което се обслужва напълно от новите трамваи, произведени в Полша. Най-близката метростанция от новата трета линия ще бъде на пазар „Красно село“ – около 15 минути пеша от сградата или тази на ъгъла на бул.“България“ и бул.“Гешов“ на сходно разстояние оттам. 

Семейство и Дом

Пентхаусът е насочен към хора, които не правят компромис с качеството и търсят да си купят наистина различно жилище в София, направено с вкус и без да са пестени средства. Непосредствено до сградата има градинки за децата, а южният парк е на 20 минути пеша или на 5-6 с автомобил. Важно е да се отбележи и непосредствената близост до магазин „Била“ и мол „България“, а в района има няколко  големи зали за SPA, спорт и релакс.

Цена на имота – 520 000 евро БЕЗ ДДС

Optimized-12e Optimized-10e Optimized-17e

ВИРТУАЛЕН ОГЛЕД

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Калоян Трифонов тел: +359 877 954 321

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Калоян Трифонов

Leave a Comment