Сграда Бижу – Младост 4 до Бизнес Парк и Метро

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


ДВУСТАЙНИ, ТРИСТАЙНИ И ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТМЕНТИ в сграда БИЖУ, Младост 4 – сграда луксозно строителство

БИЖУ не е поредният затворен комплекс с големи такси за поддръжка. БИЖУ е сграда с малко апартаменти, насочени към хора, които търсят комфорта, ценят локацията и искат техния имот да бъде както дом, така и сигурно място да съхраняват спестяванията си. Сградата разполага с практични двустайни, просторни тристайни и четиристайни ПЕНТХАУСОВЕ С ПОКРИВ-ТЕРАСА. Иначе казано, същинско БИЖУ.

 

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ младост 4 БИЖУ 2ВИЗУАЛИЗАЦИЯ младост 4 БИЖУ 1

Калоян Трифонов
+359 877 954 321

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Сградата се намира в подножието на Витоша в новоформираната част на столичния Младост 4, в района на комплексите Белс Хил и Меркурий Плаза. В непосредствена близост до нея са разположени БИЗНЕС ПАРК СОФИЯ, Академията на МВР, КИНО АРЕНА МЛАДОСТ, както и редица големи магазинни вериги. Сградата ще бъде достъпна както с автомобил, така и с градски транспорт. МЕТРОСТАНЦИЯ “БИЗНЕС ПАРК” е на 6- 7 минути пеша, а лифт Симеоново е на 10 минути с автомобил.

Също така, като „нова част” на квартала, освен че се ползва от прекрасно изградената инфраструктура на жк. “Младост”, районът около БИЖУ има няколко специфични предимства, които липсват на други места в столицата. 

  • На първо място, цялата височина на строителството около сградата е ограничена до 9 етажа. По този начин се избягват част от недостатъците на архитектурата през ХХ век у нас а именно-смесване на високо и ниско-етажни сгради в непосредствена близост една до друга.
  • Парцелите в тази част на квартала са сравнително равни по големина и по този начин се очаква едно равномерно застрояване с по-голямо отстояние между отделните постройки
  • Нова инфраструктура – тъй като кварталът е НОВ, така и цялата инфраструктура, която се изгражда е нова- КРАЙ на разбитите улици, които не са ремонтирани от години.

СГРАДАТА

БИЖУ ще се състои от два жилищни входа като всеки от тях ще разполага с безшумен асансьор за по 10 души от най-ново поколение. Около сградата има предвидено озеленяване, както и самостоятелен ВЕЛОПАРКИНГ. Отоплението е предвидено на ГАЗ. Всички общи части ще бъдат луксозно довършени. 

АПАРТАМЕНТИТЕ

Степента на завършеност на апартаментите е на шпакловка/замазка, със изградена звънчево-домофонна инсталация. ТВ инсталация, отоплитенна инсталация за газта, както и вентлационните отвори ще бъдат изградени по БДС. Всички апартаменти ще бъдат оборудвани с висок пазарен клас ПВЦ дограма със стъклопакет, както и с блиндирани външни врати. Сградата е почти изцяло ориентирана към ЮГ, ИЗТОК, ЗАПАД с минимален брой апартаменти, попадащи от северната страна.

Има двустайни апартаменти с площ около 66кв.м., които са перфектни за ИНВЕСТИЦИЯ, както за живеене. Тристайните започват от 98 до 130 кв.м. и са просторни, с използваеми площи и разпределения.

По желание на клиента, апартаментите могат да бъдат изпълнени в напълно завършен вид.

ИНВЕСТИТОРЪТ

Възложителят строи със СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. Има множество завършени обекти с АКТ16 в цялата страна.

ПАРКОМЕСТА

БИЖУ ще разполага с надземни паркоместа и ДВЕ НИВА ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ. 

Апартаменти в Бутикова Сграда БИЖУ – ЦЕНИ ОТ 1150 ЕВРО/ кв.м.

БИЖУ ВЕЧЕ ИМА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ

АПАРТАМЕНТИТЕ СА ИДЕАЛНИ ЗА ЖИВЕЕНЕ И ИНВЕСТИЦИЯ. НАМИРАТ СЕ НЕПОСРЕДСТВЕНО ДО БИЗНЕС ПАРК СОФИЯ.

ПУСКОВ СРОК ( АКТ 16 )  –  24 месеца след започване на строителството

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА И ЗАПАЗЕТЕ СВОЯ АПАРТАМЕНТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Калоян Трифонов тел: +359 877 954 321. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Калоян Трифонов

Leave a Comment