Сграда Клементина Красно Село – До МЕТРОСТАНЦИЯ

Ново строителство в София

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


ДВУСТАЙНИ, ТРИСТАЙНИ И ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ В КЛЕМЕНТИНА – КРАСНО СЕЛО, НА МЕТРИ ОТ МЕТРОСТАНЦИЯ

Калоян Трифонов
+359 877 954 321

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ 4

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ 2 ВИЗУАЛИЗАЦИЯ 3

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
Сградата се намира на тиха уличка на метри от пазар “Красно село” и едноименната метростанция. В непосредствена близост има градинки и спортни съоръжения. Спирки на масовия градски транспорт са разположение в близост до сградата- намира се на около 2-3 минути пеша от спирки на трамваите 4 и 5, както и на множество автобуси.

СГРАДАТА

Сградата ще бъде изпълнена по всички изисквания на най- високите стандарти за качество по БДС. Фасадата ще бъде вентилирема, с декоративни елементи, а целият първи етаж ще бъде облицован с фиброциментни плочи. Паркирането е решено с 11 надземни и 26 подземни паркоместа.

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ 1

АПАРТАМЕНТИТЕ

Степента на завършеност е на шпакловка/замазка, луксозни блиндирани врати. Дограмите на апартаментите ще бъдат от най-висок пазарен клас.По желание на клиента апартаментите могат да бъдат изпълнени в напълно завършен вид (ДО КЛЮЧ). Всички апартаменти са с фунционални разпретеления, благоприятни разпределения и минимален процент общи части.

ИНВЕСТИТОРЪТ

Възложителят строи ИЗЦЯЛО със СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА.

Има множество завършени обекти с АКТ16 в цялата страна, сред които хотели, жилищни сгради, туристически обекти.

ИНВЕСТИЦИЯ

Апартаментите и магазините в сграда КЛЕМЕНТИНА са идеални както за живеене, така и за инвестиция. Както за препродажба, така и за отдаване под наем. Бидейки една от централните локации в южната част на София, районът има чудесна свързаност с центъра на града, а новата метростанция от третата и последна линия на столичното метро гарантира кварталът да остане свързан и актуален и за в бъдеще.

Към май 2020 г.в районът, тристаен апартамент в нова сграда в района се отдава под наем средно за 450-500 евро, а двустаен – ок. 350 евро.

СТРОИТЕЛСТВОТО СЕ ОЧАКВА ДА ЗАПОЧНЕ ЮНИ 2020

ПУСКОВ СРОК ( АКТ 16 ) – около 24 месеца от започване на строителните дейности.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА И ЗАПАЗЕТЕ СВОЯ АПАРТАМЕНТ НА НАЙ- ДОБРИ УСЛОВИЯ И ЦЕНИ

Калоян Трифонов
+359 877 954 321

Калоян Трифонов

Leave a Comment