Сграда Люлин (Люлин-център)

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


Делта 3 недвижими имоти, предлага детайли за проект на жилищна сграда: „Сграда Люлин“ с модерна архитектура намираща се в ж.к. Люлин – център в близост до  бул. „Царица Йоанна“с бърз достъп към Околовръстен път и в непосредствена близост до метростанция „Люлин“.

В основната си част сградата се развива на партер, шест надземни етажа и. Жилищната част  разполага с 20 бр. Апартаментa, създавайки уют и комфорт на живот в нея, заради малкия брой апартаменти На партерният етаж са рзположени и 3 гаража.

Цена за жилищна площ от: 1400 EUR/м2.  

Любомир Ангелов

 0877 95 66 19

Сградата разполага с едно подземно ниво, в което са разположени складови помещения, паркинг за велосипеди, 7 парко места и 2 парко места за мотоциклети. Извън сградата са предвидени 6 бр. открити парко места.

За фасадите са предвидени минерална мазилка, облицовка и метални елементи, както и стъклени парапети. Външните стени са проектирани с тухлена зидария 25см. с 10см. топлоизолация от външната страна.

Асансьорите са предвидени за инвалиден достъп и ще обслужва всички етажи, включително и сутерена.

Свободната площ на имота е озеленена с ниска дървестна растителност, храсти и затревяване. Предвидена е висока дървесна растителност към уличната регулационна линия.

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – Любомир Ангелов 0877 95 66 19. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете отново или изпратете запитване по e-mail ->angelov@delta3.bg

Разгледайте всички наши предложения за ПРОДАЖБА НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ на www.delta3.bg

ИЗТЕГЛЕТЕ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБЕКТА – ЦЕНИ, РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ И СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Любомир Ангелов

Обади се в агенцията