fbpx
 

ЕКИП

Маноел Попов

Co-founder

Маноел Попов е роден през 1990г. в гр. София. Завършва професионална гимназия по аудио видео и телекомуникации “А.С. Попов” с диплом за най-добър техник на випуск 2009г. в специалност телекомуникации.

През 2010г. започва да изучава Mаркетинг в Датски колеж, гр. София.

Първата си работа получава през 2009г. като борсов агент в международен финансов посредник и изучава американските стокови борси в продължение на 6 месеца. За това време успява да се издигне до топ брокер.

През 2010г. за кратко работи като Мениджър продажби в международна компания за търговия на висококачествени продукти, където за 3 месеца успява да събере екип от 13 човека и се превръща в най- бързо развиващия се млад мениджър на компанията в България. 

Кариерата си на брокер недвижими имоти започва също през 2010г. в една от най- големите агенции за недвижими имоти в гр. София. Реализира предимно сделки над средния ценови диапазон.

През 2011г. решава, че е време за промяна и поема инициативата да стартира собствен бизнес в тази сфера с фирмата “ДЕЛТА 3”.

Маноел проявява изключително професионално отношение и изгражда визия за това как трябва да изглежда и функционира една компания в сферата на услугите, свързани с имоти. Според него, най-важното е младият и амбициозен екип от професионалисти, които да работят в името на добре свършената работа.

Тома Стайков

Co-founder
Тома Стайков е роден през 1988г. Завършва Индустриален мениджмънт в Технически Университет София.

Повратен момент в живота на Тома е студентството му. През 2008 г. започва “истинска” работа  при международен финансов посредник и изучава американските стокови борси. Само след 1 година, едва на 20 години той е повишен в младши мениджър. Като такъв, Тома има големи отговорности – обучение и ръководене на нови кадри. Отнема му само 6 месеца и неговият екип от 8 човека става номер 1 в компанията.

В края на бакалавърската си степен Тома e одобрен за участие в стажантска програма в сферата на маркетинга и директните продажби на американска компания с над 150 годишна история – Southwestern. Целта на тази програма е да даде възможност на студентите да ръководят свой собствен бизнес в САЩ. През първата си година в Southwesten Тома става номер 1 по продажби в категория “Новобранец” за цялата европейска дивизия – “Highlanders”. През втората си година постига завидни резултати в продажбите и е номер 1 в компанията в световен мащаб в категория “ Recruiting “ (набиране на студенти) с личен отбор от 20 студента. Така той е отличен с най-престижната награда на Southwestern – “Стената на великите” , състезавайки се със студенти от цял свят, повечето с много по-голям опит и стаж в американската компания.

Противно на очакванията Тома избира да остане и да се развива в България. Той има огромното желание да прилага научените в САЩ добри търговски практики на българския пазар и да докаже, че младите хора могат да успяват и на родната сцена. Тома има визия за развитието на ДЕЛТА 3 – „Доволният клиент е най-добрата реклама !“. Според него това се постига чрез безкомпромисно доброто обслужване на клиентите.

Тома Кадийски

Sales consultant
Тома Кадийски е един от най-младите членове на мениджърския екип на Делта 3. Роден е през 1992 г. Завършва математическа гимназия със засилено изучаване на немски език. Избира да продължи своето образование в Техническия Университет София.

Още в първи курс на своето следване, Тома участва в стажантска програма на Southwestern Company (150 годишна американска компания) –  свързана с маркетинг, мениджмънт и продажби. Програмата се провежда в САЩ. Само след два месеца и половина Тома е повишен и получава правото да набира, обучава и ръководи нови кадри. Въпреки това Тома избира да се реализира в България.

След приключването на програмата в САЩ, Тома започва да се занимава с търговия в България. Не след дълго получава покана за членство в екипа на Делта 3. Под прякото ръководството на Тома Стайков и Маноел Попов, както и благодарение на амбициозния, млад екип, Тома Кадийски започва да се отличава като изключителен професионалист в сферата на недвижимите имоти. Главен принцип на Тома Кадийски е, винаги да дава най-доброто от себе си, в името на доволния клиент!

Димитър Кулов

Sales Consultant

Димитър Кулов е роден през 1993г. До 18 годишна възраст Димитър изучава „Компютърни техники и технологии“. След завършване на средното си образование, Димитър е приет в Технически Университет – София. Там той изучава Индустриално инженерство на английски език.

Повратния момент в живота на Димитър Кулов е, когато той е одобрен за участие в стажантска програма в сферата на маркетинга и директните продажби на американска компания с над 150 годишна история – Southwestern Advantage.

В края на бакалавърската си степен Димитър решава окончателно да се развива в сферата на продажбите, където той вижда огромен брой възможност както за личностно, така и професионално развитие.

Димитър Кулов е един младеж с голям потенциял, който се бори смело за целите си, той знае какво иска от живота и  знае как да го получи.

Комплекс Царица Йоана

Димитър Христов

Sales Consultant

Димитър Христов е роден 1974г. в гр. София. Завършва първото си висше образование в НАТФИЗ през 1998г., специалност Aктьорско майсторство. През 2005г. придобива бакалавърска степен по Мениджмънт в Нов български университет.

От 1994г. до 2003г. работи в ресторантьорския бизнес, в началото като сервитьор, по- късно като собственик на 3 ресторанта в гр. София.

В бизнесa с недвижими имоти е от 2003г. към днешна дата има реализирани над 150 сделки в различен ценови диапазон и различени по тип имоти.

С изключителния си опит и професионализъм, Димитър Христов се старае да изпълни всички изисквания на своите клиенти и да превърне покупката на недвижим имот в приятен и удовлетворяващ процес . Усмивките и задоволството на неговите клиенти мотивират Димитър да продължава да се развива все по-успешно в бизнеса с имоти.

Айла Адамова

Sales Consultant

Айла Адамова е родена през 1990 г. в Бургас. Завършва Информатика и информационни технологии с усилено изучаване на английски език и математика през 2009г. По време на средното си образование Айла спечелва стипендия за участие и посещение в „EUROSCOLA in European Parliament, Strasbourg 2008“. Владее отлично английски и турски език.

През 2009г. кандидатства и е приета да учи специалност архитектура във ВСУ „Любен Каравелов“ гр. София. През лятото на 2011г. работи в Проектантска Организация гр.Бургас като стажант в продължение на три месеца. Притежава много добри компютърни умения (AutoCad, ArchiCad, Excel и PowerPoint).

През 2012г. работи в една от най-успешните агенции за наеми на недвижими имоти в гр.София.

През 2015г. завършва висше образование и се дипломира като Архитект. Айла е важна част от екипа на ДЕЛТА 3. Като дипломиран Архитект, тя съветва своите клиенти да обръщат внимание не само на цената на даден имот, а и на качеството. Според Айла качеството на сградата (строежа) е изключително важно, тъй като то е определящо за цената на имота в бъдеще. Добрите комуникационни и търговски умения в комбинация с техническите инженерни знания, определят Айла Адамова като много добър избор за ваш консултант.

Калоян Трифонов

Sales Consultant

Консултант Продажби

Калоян Трифонов е роден 1995г. Основното си образование завършва в „Школа Евростар-Иванови“, а Средното във Френската гимназия град София.

През 2014г. започва да изучава специалност Право в Софийския университет. През ученическите си години Калоян изучава интензивно френски, немски и английски език.

Първата си работа започва през 2014г. като стажант в адвокатска кантора. Година по-късно, Калоян започва да работи професионално като брокер в Делта 3.

Любомир Ангелов

Sales Consultant

 
Любомир Юлианов Ангелов е роден през 1990 г. в гр. София. Завършва Професионална гимназия по транспорт и енергетика „Хенри Форд“ със специалност „Газова техника“.

През 2013 г. се дипломира като професионален бакалавър по „Mаркетинг, Търговия и Мениджмънт“ в Датски колеж, гр. София. В момента учи магистратура по „Международен Маркетинг“ във ВСУ „Черноризец Храбър“.

Целият му житейски път е белязан от самодисциплината и борбеността на спорта. Тренира последователно различни бойни изкуства. В последствие получава първата си работа именно като треньор в професионален спортен клуб (по карате и кик-бокс).

През 2009 г. започва работа в отдел „Логистика“ на българско дружество с търговска дейност в областта на фармацията и индустриалната химия.

През 2014 г. стартира собствена бизнес инициатива в сферата на вендинг услугите, която се разраства и в момента успешно съвместява своите задължения като брокер на недвижими имоти.

В началото на 2015 г. Любомир става част от екипа на „Делта 3“ и с усърдие и ентусиазъм бързо навлиза в света на бизнеса с продажба на недвижими имоти.

Като брокер той е изключително балансиран и дисциплиниран в своята работа. Проявява индивидуален подход към всеки клиент. От него може да получите професионален съвет за качеството на строителството.

Той с готовност ще консултира всички ваши реални или нестандартни желания в областта на интериорния дизайн за вашия мечтан дом.

Обади се в агенцията