fbpx
 

Panorama Residence – Младост 4

Панорама Резидънс - Младост 4

Panorama Residence – Младост 4 на цени от 1550 EUR / m2 с вкл. ДДС.

БЕЗ ПРОМЯНА НА ЦЕНАТА ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР. 

 

Локация –  непосредствено до Технополис Младост и Sport Depot, както и на 900 метра от метростанция „Бизнес парк“
Точна локация на обекта:  https://goo.gl/maps/

Следва малко повече информация за „Panorama Residence – Младост 4“

Концепция:

Представяме ви нашия нов и иновативен жилищен комплекс, разположен в близост до Бизнес Парк София, който обединява живописна архитектура със съвременен дизайн и изключителен комфорт за модерния градски живот.

Концепцията включва разнообразие от жилища, търговски площи, кафе-аперитив и подземни гаражи разположени на две подземни нива, за да задоволим всички ваши потребности. Сградата се отличава с иновативен и смел дизайн, съчетаващ модерния стил с функционалността. Фасадата и архитектурните решения са източник на вдъхновение и елегантност.

Апартаментите в комплекса са разработени със специално внимание към вашите нужди за простор, светлина и уют. В процеса на строителство ще бъдат използвани само най-висококачествени материали и съвременни технологии, за да ви бъде предоставено най-доброто в качеството на живот. Независимо дали търсите удобство или лукс,

Panorama Residence – Младост 4 е мястото, което ще отговори на вашите очаквания.

 


 Разпределения, свободни апартаменти и цени!

ИЗПЪЛНЕНИЕ:

 

ОТОПЛЕНИЕ: ще бъде решено с ТЕЦ на тапи. Ще се изгради връзка за  климатици за дневните.

СТЕПЕН НА ДОВЪРШЕНОСТ: Блиндирана входна врата Солид или подобна. Стени гипсова шпакловка; Стени в бани и WC вароциментова мазилка; Тавани гипсова шпакловка; Под циментова замазка; ОиВ, ВиК, ЕЛ и Комуникационни инсталации. Отопление: ТЕЦ

ТУХЛИ И ИЗОЛАЦИЯ: За външната зидария се използват тухли Wienerberger Poroterm N+F, а за вътрешната   тухли Wienerberger Forati или подобни с вертикални фуги. Те са от най-висок клас и имат отлични топлоизолационни и шумоизолационни свойства. В тази сграда е приложена технологията XPS с дебелина 10 см пресечена с 10 см вата за пожароизолация.

ДОГРАМА: Дограмата е 5,6-камерна, с немски обков от марката Siegenia/Roto. Стъклата са 3 броя, четирисезонни,  бяло и K стъкло от вътрешната страна.

ОБЩИ ЧАСТИ: Стълбището има изцяло естествена настилка от мрамор или гранит, а асансьорите са от висок клас марка  ОРОНА  или друга подобна. Стените са с гипсова шпакловка, в бани и тоалетни   с вароциментова мазилка, таваните с гипсова шпакловка, а подовата настилка е циментова замазка. Има външна блиндирана врата, изградена ел. инсталация по проект, изградена ВиК на тапа с монтирани водомери, изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерените и по етажите, без радиатори и апартаментни колектори. Терасите и балконите са с хидроизолация и гранитогрес. Осигурени са телефонна, домофонна система, окабеляване за СОТ и Интернет.

РЕЗЕРВАЦИИ:

Обадете се на : 


Димитър Кулов, тел: 
+359 878 501 233   /    kulov@delta3.bg

Резервационна такса:
3 000 EUR на 2 – ст апартамент
5000 EUR на 3 – ст или 4 – ст апартамент

Димитър Кулов

Обади се в агенцията