fbpx
 

Тристаен апартамент в сграда Виста – Люлин 4

€112.698
Lot Area: 105 Floor Area: 84.48 Rooms: 3 Bedrooms: 2 Бани: 2 Year Built: след 2010 Furniture: Необзаведен Stories: 4

Сграда ЛЮЛИН ВИСТА

НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ В СОФИЯ –> от 1020 € до 1200 €  на кв.м. с вкл. ДДС !

 

Цени от: 53 723 € с вкл. ДДС за двустаен апартамент и 107 428 € с вкл ДДС за тристаен апартамент!


Локация:

Люлин 4, в близост до околовръстен път и магистрала Люлин. В непосредствена близост до спирки на градски транспорт: 6,7, 42, 81, 82, 108, 111, 310.  До метростанция Западен парк се стига за 15 мин. с градски транспорт. 

На партер под сградата (както в Декатлон или Икеа) и в сутерена е разположено паркиране. Сградата е Г- образна с едно подземно ниво и седем надземни нива. Сградата е с излаз на две улици – от северозапад е ул. “Ицхак Грациани”, a от югоизток бул. „Добринова скала“.  Основният подход към сградата е  от северозапад. Предвиден е и автомобилен подход от бул. „Добринова скала“.  В сградата са разположени 88 бр. жилища.

Изпълнение: Жилищата ще се предават на машинна шпакловка и замазка с входна врата, без интериорни врати и радиатори.

Отопление: ТЕЦ  с две абонатни станции. 

Дограма: троен стъклопакет  /многокамерен немски профил/ 4-сезонни стъкла

Полимерна мазилка: Какви са предимствата на полимерната мазилка? На първо място, полимерната мазилка притежава висока механична якост. Заради нея тя придава здравина и устойчивост на стените. Полимерната мазилка се отличава още със своята гъвкавост и лесна обработваемост. При нанасяне тя може да бъде оформяна в различни фигури при процеса на структуриране. Други положителни характеристики на полимерната мазилка са, че тя проявява добро водоотблъскване. Освен това мазилката оказва отлично сцепление към всякакви видове повърхности.

Общи части: Фоайето и стълбите ще бъдат изпълнени с гранитогрес. Асансьор от висок клас Отис / Орона или еквивалентен клас. 

Паркоместа:
Ниво партер
 ще бъде отворено и под сградата ще бъдат разположени 41 удобни покрити паркоместа на изгодна цена, както в Икеа или Декатлон. 

На ниво -1 в сутерена ще бъдат разположени 47 паркоместа, 2 гаража и 70 склада. 

 

ЕТАЖИ:

Партер – паркоместа 

Типови етажи 1-ви до 4-ти.  Етажите от първи до четвърти са еднакви, с изключение на апартамент 09 на първи етаж, който отговаря на специфичните изисквания за достъпно жилище. На всеки етаж са разположени по 9 двустайни, 5 тристайни и един едностаен апартамент, както и 3 складови помещения. 

Етаж 5 – Предпоследен етаж в голямата си част, но се явява последен етаж в западната част (два двустайни апартамента). Променя се конфигурацията на апартаментите в западното крило и най-вече при калкана със съседната сграда, която е по-ниска. Разположени са 3 тристайни, 11 двустайни  и 1 едностаен апартаменти. 

Етаж 6 – Последен етаж. Сградата отстъпва от калкана. Разположени са 5 тристайни, 7 двустайни  и 1 едностаен апартаменти. 

Етаж 6 няма големи тераси, както се наблюдава често в последните етажи на жилищните сгради. Етаж 6 се припокрива с Етаж 5 и на практика няма апартаменти, които в по-голямата си част да са разположени под тераси.

 

Разгледайте цени и разпределения от тук

 

За огледи и повече информация: +359 2 42 62 299

Ако сме заети и не Ви отговорим, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: ekip@delta3.bg

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Удобства

Други оферти

Отдава под наем

Продава

€175.000
105 кв.м

Продава

€72.000
60 1 спалня 1 Баня

Отдава под наем

Отдава под наем

Продава

€72.994
64 кв.м 1 спалня 1 Баня
Обади се в агенцията