Skobelev65 Offices

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


Офиси и офис сгради в София

Скобелев 65 е офис сграда, разположена в идеалния център на столицата

Намира се на 200 метра от площад Руски паметник, на 500 метра от НДК и на 7 минути пеша от Метростанция „Национален Дворец на Културата“. 

Офиси в Скобелев 65 – от 203 до 340 кв.м. Сградата има предвиден ПАРКИНГ за 17 автомобила. Общо 1800 кв. м. отдаваема площ.

Сградата разполага със всички характеристики на офис сграда от клас А. Уникалната ѝ локация позволява бързо и лесно придвижване до всички точки на града – вкл. до Летище-София, Централни Авто и ЖП гари посредством връзката с метрото.

В непосредствена близост до Скобелев 65 е разположена една от най-големите велоалеи у нас – тази на бул. „Цар Борис III“, а само на метри от сградата има спирка на трамвай 5 – т.нар „скоростен трамвай“.

Сградата има разчупен и съвременен облик, съчетава класическото офис пространство с модерната си фасада и озеленени тераси.

 

Характеристики и Ползи:

  • Двоен под с Мокетни плочи, под които минават всички комуникации:

+ Осигуряват достъп от всяко място до всички комуникации
+ Добра шумоизолация и топлоизолация
+ Позволява лесно преграждане и разместване на индивидуални помещения

  • BMS система от висок клас + VRV централна климатизация и вентилация:
    + Дистанционно управление на сградата и отделните офиси
  • Ел. инсталация от последно поколение тип Busbar (schneider electric)
    + По-ефективно и устойчиво решение от окабеляване
  • Асансьор от най-висок клас KONE 
  • Дограми от най-висок клас ALUMIL 

 

ГЪВКАВО ОФИС ПРОСТРАНСТВО

Бизнес сграда Скобелев 65 е с обща отдаваема площ от 1800 кв.м. Състои се от офисни и търговски площи, разпределени на 7 надземни и 1 подземно нива. Всяко ниво може да бъде разпределено според нуждите на наемателите, както в пространство тип “open office”, така и с преградни стени – плътни или стъклени. 

СОБСТВЕН ПАРКИНГ

Сградата разполага със собствен паркинг за 17 автомобила с регулиран достъп. Паркингът е надземен и е с лесен заход от самия булевард Генерал Скобелев. 

ЗОНИ ЗА РЕЛАКС

Сградата разполага с богато озеленени тераси и общи части. Всички наематели имат свободен достъп до просторната тераса на втори етаж, където има идеални условия за релакс. Покривната тераса на сградата е с 360 градуса панорама и открива невероятни гледки към всички емблематични сгради в центъра на София и към планина Витоша. Тя е на разположение за организиране на събития, тиймбилдинг и т.н. от наемателите след предварителна заявка. 

ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ

Сградата е проектирана и изпълнена по най – високите стандарти за енергийна ефективност. Приложените съвременни технологии гарантират на наемателите оптимизиране на режийните разходи. Наемателите могат в максимална степен да се възползват от естествената светлина, което освен многобройните положителни ефекти за здравето също така свежда до минимум и вредното въздействие върху околната среда.

Фасадата е изпълнена с висок клас профили и стъклопакет, което позволява да се ограничи слънчевата радиация, но в същото време да се съхрани акумулираната вътрешна топлина. 

ИНЖЕНЕРНИ МРЕЖИ В КОМПЛЕКСА

Бизнес сграда Скобелев 65 разполага със собствен енергиен център, охладителен център и трафопост с две независими захранвания. Сградата разполага с автономни климатични камери за обработка на пресния въздух. Отоплението и охлаждането се осъществява чрез стенни конвектори. В максимална степен е дадена възможност за контрол при избора на локалната температура и режим на работа на всеки отделен етаж. 

СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СГРАДАТА (BMS) 

Бизнес сграда Скобелев 65 разполага с централизирана компютърна система за контрол и дистанционно управление на инженерните системи, контрол на достъп, мониторинг за поява и развитие на пожар и дистанционно отчитане на индивидуалните контролни прибори за консумация. 

Скобелев 65  има предвидено СМАРТ УПРАВЛЕНИЕ на сградата – посредством таблети, инсталирани във всеки офис се следи текущото потребление на ток, отдалечен достъп до камери, разрешение за ползване на асансьора само до конкретен етаж и пр., което изключва необходимостта от жива охрана и скъпа поддръжка. 

Отоплението и охлаждането са решени посредством последно поколение VRV системи, които имат самостоятелно отчитане за всеки офис.

ФОАЙЕ И ОБЩИ ЧАСТИ

Бизнес сграда Скобелев 65 е новият бутиков офис комплекс в сърцето на столицата. Сградата се отличава със съвременна архитектура и е съобразена с най-високите Европейски технически стандарти. Общите части на сградата са завършени с луксозни материали на водещи европейски производители. Модерният дизайн и интересните интериорни решения съчетават естествен камък, метални елементи и стъкло. Използват се високотехнологични решения за контрол на достъпа. 


ЕТАЖ ПАРТЕР

Обектът се намира на партера на сградата. Площта му е 275 кв.м. Имотът е уникален. Разполага с два самостоятелни входа и голямо лице на бул. Генерал Скобелев. Към обекта има собствена тераса. Подходящ е за банков офис, магазин, ресторант или друг търговски обект. 

 

 

ЕТАЖ 1

Офис 1 е ситуиран на Първи надпартерен етаж на сградата. Това е най-големият обект в бизнес центъра с площ от 341 кв.м. Офисът предлага просторно работно пространство, което дава възможност за интериорен дизайн, според нуждите на наемателите. 

 

ТИПОВИ ЕТАЖИ 2-6 

От втори (тук има и директен достъп до една от терасите) до шести етаж са разположени общо пет идентични офиса, всеки от тях на самостоятелен етаж. Офисите са просторни, светли и имат изглед както към булеварда, така и към планината. Конструкцията на сградата позволява вътрешно разпределение на офис площите според вижданията на наемателите. Площта на шести офис е 213 кв.м., а на останалите по 203 кв.м. всеки.

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ОГЛЕД И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ. СЕГА МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ТОВА, ЧЕ МОЖЕ ДА МОДЕЛИРАТЕ ПЛОЩИТЕ ПО ВАШ ИЗБОР.

 

За огледи и повече информация: 

Тома Кадийски ‭+359 878 501 433‬ 

       и

Калоян Трифонов +359 877 954 321

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: toma.kad@delta3.bg и trifonov@delta3.bg

Удобства

Обади се в агенцията