fbpx
 

ДРУЖБА ПАРК ЛЕЙН

ДРУЖБА ПАРК ЛЕЙН на цени от 1250 EUR / m2 с вкл. ДДС.

БЕЗ ПРОМЯНА НА ЦЕНАТА ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР. 

 

Локация –  непосредствено до парк „Дружба“ и Дружбенското езеро, както и до метростанция „Искърско Шосе“. В непосредствена близост също има спирки на автобуси и трамвай.

Точна локация на обекта:  https://goo.gl/maps/

Следва малко повече информация за „ДРУЖБА ПАРК ЛЕЙН

Концепция:

 

ДРУЖБА ПАРК ЛЕЙН е комплекс от две бутикови жилищни сграда с апартаменти и подземни гаражи, разположен на алеята на парк „Дружба. Проектът притежава модерния облик на съвременното строителство, като предоставя изключителен комфорт на обитаването, с всички необходими удобства за модерен градски живот.

 

ДРУЖБА ПАРК ЛЕЙН впечатлява с визия, модерна фасада и интересни архитектурни решения. Апартаментите в сградата са проектирани така, че да предоставят на собствениците си функционалност, усещане за уют, простор и много светлина. В изграждането на проекта са предвидени използването на висококачествени материали и технологии. 

 

Примерни площи:

 〈 1-стайни апартаменти, започващи от 42 м2 застроена площ 〉

  2-стайни апартаменти, започващи от  46 м2 застроена площ 〉
〈  3-стайни апартаменти, започващи от  76 м2 застроена площ

 

Разпределения, свободни апартаменти и цени!

ПАРКОВА АЛЕЯ ДРУЖБА е комплекс от две бутикови жилищни сграда с апартаменти и подземни гаражи, разположен на алеята на парк

ПАРКОВА АЛЕЯ ДРУЖБА е комплекс от две бутикови жилищни сграда с апартаменти и подземни гаражи, разположен на алеята на парк „Дружба. Проектът притежава модерния облик на съвременното строителство, като предоставя изключителен комфорт на обитаването, с всички необходими удобства за модерен градски живот.ПАРКОВА АЛЕЯ ДРУЖБА впечатлява с визия, модерна фасада и интересни архитектурни решения. Апартаментите в сградата са проектирани така, че да предоставят на собствениците си функционалност, усещане за уют, простор и много светлина. В изграждането на проекта са предвидени използването на висококачествени материали и технологии

РЕЗЕРВАЦИИ:

Обадете се на : 


Димитър Кулов, тел: 
+359 878 501 233   /    kulov@delta3.bg

Резервациона такса = 2 000 EUR на апартамент.

Димитър Кулов

Обади се в агенцията