Нова сграда Арте Люлин

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


Делта 3 недвижими имоти, предлага детайли за проект  „Arte Lyulin“. Жилищна сграда с модерна архитектура намираща се в ж.к. Люлин 2, бул. „Добринова скала“ в близост до кръстовището на бул. „Царица Йоанна“с бърз достъп към Околовръстен път и в непосредствена близост до бъдеща метростанция.

Любомир Ангелов

+359 877 956 619

Виж цялата инцормация, разпределение и цени:

 

В основната си част сградата се развива на партер, седем надземни етажа и един терасовиден. Жилищната част  разполага с 54 бр. апартаменти и 15 бр. ателиета На партерният етаж са разположени четири магазина и седем гаража.

Цена за жилищна площ от: 940 EUR/м2. без ДДС!

Сградата разполага с едно подземно ниво, в което са разположени общо 52 бр. паркоместа. Извън подземните паркинги са предвидени 17 бр. открити парко места.

За фасадите са предвидени окачени елементи, минерална мазилка в 3 цвята , облицовка от камък и метални парапети. Външните стени са проектирани с тухлена зидария 25см. с 10см. топлоизолация от външната страна.

Достъпът до двете входни предверия на сградата става от вътрешния двор без стъпала. Асансьорите са предвидени за инвалиден достъп и ще обслужва всички етажи, включително и сутерена.

Свободната площ на имота е озеленена с ниска дървестна растителност, храсти и затревяване. Предвидена е висока дървесна растителност към уличната регулационна линия.

Любомир Ангелов

Обади се в агенцията