Нова Сграда в жк.Сухата река

Ново Строителство в София ,жк.Сухата река

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


Новостроящата се жилищна сграда е с разнообразие от едностайни, двустайни и тристайни жилища, както и  гъвкавите схеми на плащане, свързани с  конкретни етапи от строителството, правят сградата подходяща,  както за придобиване на семейно жилище, така и за финансиране  на имот с цел по дългосрочна, или краткосрочна инвестиция .

  МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Жилищната сграда е ситуирана в гр.София в перцел  с площ от  1 053 кв.м.Пред имота, от южната му стрна се намира поддържан парк, с детска площадка, читалище и църква. В близост са училище и детска градина ,а на 100 м отстояние са хипермаркет , банков клон, аптека, ресторанти и кафенета. Станцията  на метрото излиза  на 200 м от имота. Спирките на градския транспорт (автобуси, тролейбуси и трмваи), обслужващи всички посоки на столицата , са в радиус на 2-5 минути пеша.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ОПИСАНИЕ:

Сградата ще се отоплява с ТЕЦ, чрез оборудвана абонатна станция в сутерена. Предвидена е 10 см топлоизолация  EPS по всички външни стени. Дограмата ще е  с петкамерен PVC профил , с троен стълкопакет и термостъкла. Фасадата ще се изпълни с пълен пакет на BAUMIT, комбинирана с вентилируема окачена HPL фасада . Общите  части, ще са завършени с  цели плочи гранит по стъпалата , стените  и таваните с интериорна декорация, декоративна боя и латекс; стълбищно и дворно енергоспестяващо осветление, видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, озеленено дворно пространство.

ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

За огледи и повече информация:Боряна Богданова, тел:  0882029316

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail:bogdanova@delta3.bg

Може да се свържете с мен и по Viber:

 Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Боряна Богданова

Обади се в агенцията