fbpx
 

Нова сграда в кв. Обеля 2

Делта 3 недвижими имоти, предлага детайли за проект на жилищна сграда в кв. Обеля 2 (на 10 мин. пешеходно разстояние от метростанция „Обеля“), намираща се в близост до ул. „Илия Георгиев“ с бърз достъп към „Околовръстен път“.

В основната си част сградата се развива на партер и пет надяемни етажа, както и подземен паркинг. Жилищната част  е разпределена на четири входа, създавайки уют и комфорт на живот в нея, партерния етаж разполагат апартаменти със самостоятелен двор.

Любомир Ангелов

 0877 95 66 19

https://drive.google.com/drive/folders/1hKXIwac5QPLBtlo4rWz4jz60kLwgAEAu

За фасадите са предвидени минерална мазилка, облицовка и метални елементи, както и стъклени парапети. Външните стени са проектирани с тухлена зидария 25см. с 10см. топлоизолация от външната страна.

Свободната площ на имота ще бъде озеленена с ниска дървестна растителност, храсти и затревяване. Предвидена е висока дървесна растителност към уличната регулационна линия.

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – Любомир Ангелов 0877 95 66 19. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете отново или изпратете запитване по e-mail ->angelov@delta3.bg

Разгледайте всички наши предложения за ПРОДАЖБА НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ на www.delta3.bg

Любомир Ангелов

Обади се в агенцията