Нова сграда в Манстирски ливади до бул. „България“

Ново строителство в София- Манастирски ливади- Изток

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


Нова сграда в Манастирски ливади със започнато строителство на комуникативна локация 

Сградата предлага избор от едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с просторни помещения, чиито квадратури гарантират комфорт и светлина. Издига се на 8 жилищни етажа. На партерния етаж са поместени офис, магазини и детска градина. За по-голям комфорт на живущите сградата разполага и с три подземни нива, където може да се закупят паркоместа. 

Нова сграда в Манастирски ливади

Сградата се отличава с модерна визия на екстериора и интериора с разнообразни архитектурни разпределения и с високо технологично оборудване.Има възможност за ползване на обектите, като за офиси,така и за живеене, с предвидени кътове за хоум офис . Просторно, озеленено фоайе с естествена светлина, рецепция и кът с мека мебел за престой и изчакване. Голямо емпоре с два панорамни асансьора , преминаващо през всички етажи и осветено от покрива със стъклен оберлихт.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Обектът се намира в непосредствена близост до бул. “България”. Районът е наситен с бизнес сгради, банки, модерни жилищни комплекси. Друго предимство е и бързият достъп до Витоша и централната част на града посредством главни пътни артерии на близко разстояние от сградата. 

 

На пешеходно разстояние са: 

  • МОЛ “България” – 600 м. 
  • Вертиго Бизнес Тауър – 500 м.
  • МБАЛ “Св. София” – 300 м. 
  • Бул. “Т. Каблешков” – 650 м. 
  • Южен парк – 2000 м. 
  • Джъмбо – 950 м.

ОТОПЛЕНИЕ: Газ с индивидуални котлета 

ШУМОИЗОЛАЦИЯ: Шумоизолационни пластове от гипсокартон,вата и мембрани по подове стени и тавани гарантиращи ниско ниво на шум и високо качество на обитаване.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ:Отделните обекти се предават на шпакловка и замазка. Контакти и ключове Legrand. Изпълнява се монтажа на тръбните разводки и алуминиевите радиатори с термоглави, както и тръбните разводки за климатизацията. Видео-домофонна, звънчева, ТВ и интернет инсталации с оптични кабелни връзки. Входните врати ще са блиндирани с естествен фурнир, интериорните от МДФ. Възможност за довършителни работи „до ключ“по интериорни  проекти в процеса на завършване до ключ.

ОБЩИ ЧАСТИ: Общите части на сградата са просторни, но без излишно разточителство и ще бъдат завършени с атрактивни материали, допълващи усещането за стил, качество и уют. Стълбищно ,сградно и дворно енергоспестяващо осветление. Предвидени са видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, видеонаблюдение на отделни зони, озеленено дворно пространство. Остъклените врати на етажните коридори ще се отварят и затварят автоматично. Гаражните врати са секционни HORMAN с електроника за разчитане на регистрационните номера и механизъм за автоматично отваряне. декоративно дворно осветление с автоматичен светлинен контрол.Възможност за електрозахранване на автомобилите.

ФАСАДА: Окачена фасада с трислоен стъклопакет и швейцарски керамични плоскости Swisspear. 

ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

За огледи и повече информация:  Боряна Богданова, тел. 0882 029 316 

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: bogdanova@delta3.bg 

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Боряна Богданова

Обади се в агенцията