fbpx
 

Нова Сграда сграда в Люлин 2

Делта 3 недвижими имоти, предлага детайли за проект  на Жилищна сграда с модерна архитектура намираща се в ж.к. Люлин 2, бул. „ Царица Йоанна “ в близост до кръстовището на бул. „ Добринова скала “с бърз достъп към Околовръстен път и в непосредствена близост до бъдеща метростанция.

Любомир Ангелов

+359877 956 619

Сградата се състои от една жилищна секция от 16 етажа, партер с входно фоайе и два асансьора, надземни гаражи и паркоместа, сутерен с гаражи, паркоместа и мазета. Предлагаща на своите бъдещи обитатели една нова концепция за живот – без компромиси в качеството на строителството, с усещане за стил и елегантност. Отделните апартаменти в продажба съчетават функционално разпределение и модерно изпълнение, осигуряващи комфорт, удобство и сигурност, съобразени със съвременните изисквания за качество и ниво на живот.

 

Пусков срокна сградата: пролетта на 2024 г.

Цена на жилищна полщ от: 1200 EUR/м2.

Сградата разполага с едно подземно ниво, в което са разположени паркоместа.

За фасадите са предвидени окачени елементи, минерална мазилка в 3 цвята , облицовка от камък и стъклени парапети. Външните стени са проектирани с тухлена зидария 25см. с 10см. топлоизолация от външната страна.

Достъпът до двете входни предверия на сградата става от вътрешния двор без стъпала. Асансьорите са предвидени за инвалиден достъп и ще обслужва всички етажи, включително и сутерена.

Свободната площ на имота е озеленена с ниска дървестна растителност, храсти и затревяване. Предвидена е висока дървесна растителност към уличната регулационна линия.

Любомир Ангелов

Обади се в агенцията