fbpx
 

Новостроящ се комплекс от 3 сгради в кв. Дървеница

Ново строителство в София

Новостроящ се комплекс в кв. Дървеница. Комплексът се състои от три блока, всеки с по два входа и ще бъде построен на три етапа.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНО ОПИСАНИЕ:

В сградата има останали едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Сградата е пред Разрешение за строеж, като акт 16 се очаква през 2023г. Има възможност за закупуване на гаражи и паркоместа. Към апартаментите има мазета – 4 кв.м, на отделна цена. Отоплението ще бъде на газ. Към партерните апартаменти има и дворчета.

__________________

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Жилищният комплекс се намира в бързоразвиващата се част на кв. Дървеница. В непосредствена близост до 2 булеварда – ‘Св. Климент Охридски’ и ‘Андрей Ляпчев’. Кв. Студентски град и Младост 1 са на пешеходно разстояние. В близост е и ЛТУ университет, парк ‘Въртопо’. Районът около имота е застроен само с нови и красиви сгради, до него се намират големи вериги магазини – Фантастико, различни ресторанти, както и спирки на градския транспорт- автобуси 280, 294, 88.

Цената е обявена без ДДС.

ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

За огледи и повече информация: Мери Бейбутян, тел: 0898 770 118

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: meri@delta3.bg

 

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=Bhrp5&webforms_id=28437803″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Мери Бейбутян

Обади се в агенцията