fbpx
 

Сграда в Манастирски ливади

НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ИМОТА:

Жилищна сграда в Манастирски ливади на цени от 1650 EUR / m2 с вкл. ДДС.

БЕЗ ПРОМЯНА НА ЦЕНАТА ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР. 

 

Локация –  Сградата се намира в близост до Магазин Lidl на ул.Тодор Каблешков и на пешеходно разстояние от Южен парк.

 

Следва малко повече информация за „Жилищна сграда в Манастирски ливади“

 

Концепция:

 Жилищна сграда с подземни гаражи, разположена в близост Южен парк. Проектът има модерен дизайн, подходящ за съвременното строителство, като предоставя изключителен комфорт при живеене и всички необходими удобства за модерния градски живот.

Сградата въздейства с иновативен дизайн, модерна фасада и интересни архитектурни решения. Апартаментите в нея са проектирани, за да осигурят на собствениците си функционалност, уют, простор и много светлина. При изграждането на проекта са използвани висококачествени материали и технологии.

 

Примерни площи:


  2-стайни апартаменти от 60 до 77 м2 застроена площ 〉

 

  Многостайни апартаменти от 112 до 139 м2 застроена площ 〉

 

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ:

ИЗОЛАЦИЯ: За външната зидария се използват тухли Wienerberger Poroterm N+F, а за вътрешната – тухли Wienerberger Forati. Те са от най-висок клас и имат отлични топлоизолационни и шумоизолационни свойства. В тази сграда е приложена технологията XPS с дебелина 10 см, която осигурява над 40% енергоспестяване.

ДОГРАМА: Дограмата е 6-камерна, с немски обков от марката Siegenia. Стъклата са четирисезонни, с газ аргон в средата и K стъкло от вътрешната страна. Тази дограма също осигурява над 40% енергоспестяване и висока степен на шумоизолация.

ОБЩИ ЧАСТИ: Стълбището има изцяло естествена настилка от мрамор или гранит, а асансьорите са от висок клас марка „ОРОНА“ или друга подобна. Стените са с гипсова шпакловка, в бани и тоалетни – с вароциментова мазилка, таваните – с гипсова шпакловка, а подовата настилка е циментова замазка. Има външна блиндирана врата, изградена ел. инсталация по проект, изградена ВиК на тапа с монтирани водомери, изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерените и по етажите, без радиатори и апартаментни колектори. Терасите и балконите са с хидроизолация и гранитогрес. Осигурени са телефонна, домофонна система, окабеляване за СОТ и Интернет.

Отоплението ще бъде на Газ.

 

 

ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

За огледи и повече информация: Янислав Василев: +359 894 048 805

 

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: yani.vasilev01@gmail.com

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Янислав Василев

Обади се в агенцията