fbpx
 

Стилен, хармоничен, многофункционален комплекс в кв. Изток

Стилен жилищен комплекс, в един от най-предпочитаните райони на столицата – Изток.

Проектът  предлага всички съвременни удобства, отговарящи на модерния и забързан пулс на деня – бутикови апартаменти с една, две или три спални, проектирани, за да осигурят максимален комфорт на обитателите си, луксозни общи части, подземен паркинг, внимателно селектирана палитра от търговски площи и функционално разпределени офис помещения. Всичко това е представено в две стилни сгради от седемнадесет етажа и две по-ниски архитектурни тела, в които са разположени офисните и търговски помещения.

СТРОИТЕЛСТВО

Строителният процес се осъществява по европейски стандарт, със заложени висококачествени материали и съвременни технологии. Енергийната ефективност на сградите се постига чрез съчетаването на най-съвременните решения във високото монолитното строителство – високоефективни енергоспестяващи асансьори, фасада от естествени материали, висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет, водомери с радио управление и централно отопление с индивидуални разходомери и дистанционно отчитане. Осигурените денонощната жива охрана и видеонаблюдение създават необходимото спокойствие и сигурност.

 

КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ВИДИТЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯТА И ЦЕНИТЕ НА АПАРТАМЕНТИТЕ. 

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Стандартната схема на плащане е 30% при подписване на Предварителен договор за покупка-продажба, 30% при подписване на Акт 14, 30% – Акт 15 и 10% при въвеждане в експлоатация на проекта. За клиентите, които желаят да финансират покупката на имот посредством ипотечен кредит, можем да предложим схема на плащане от 30% при подписване на Предварителен договор и 70% при Нотариално изповядване, Акт 14/15. Очакван срок на изграждане на сградите – пролетта на 2024г.

ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

За огледи и повече информация:  Мери Бейбутян, тел: 0898 770 118

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: meri@delta3.bg  

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=Bhrp5&webforms_id=28437803″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]

Обадете ми се с един клик

Пишете ми по Viber

Пишете ми по e-mail

Разгледайте нашите Анализи за Имотния Пазар тук: https://delta3analizi.com/blog/

Разгледайте Новите жилищни проекти в София в Каталога за Ново Строителство 

Мери Бейбутян

Обади се в агенцията