fbpx
 

Апартаменти в Редута

Делта 3 представя нов строеж с двустайни и тристайни апартаменти в Редута.

апартаменти в Редута

апартаменти в Редута

Локация:

Мястото на сградата е изключително комуникативно, тъй като има бърз и лесен достъп до централната част на града, чрез автомобил и градски транспорт. В близост на обекта е спирката на автобус с номер 72, 11 и 404. Има LIDL, малки квартални магазини, както и Читалище „ Отец Паисий“. Топ локация за апартаменти в Редута.

 

Малко повече за квартала:

Редута е един от бързо развиващите се квартали в София, има множество построени нови сгради. Кварталът е бил построен като укрепен форт с батарея, който е строен след Кримската война 1856г за отбрана на София. След време е обявен за квартал на София, поради заселването му с хора. Служел е известно време и като военен форт.

 

Защо хората купуват апартаменти в Редута?

Независимо от това дали искате да си закупите апартамент за инвестиция (с цел даване под наем), препродажба или да живеете в апартамента, квартал Редута е добър избор защото:

Обектът се намира само на няколко минути от един от най-хубавите Софийски паркове, „Парк Гео Милев“, стадион Академик и зала Фестивална. До сградата има автобусни спирки с номер : 11, 72, 404, магазин ЛИДЛ и училище. В близост също така се намира Мол Сердика. Бърз и лесен достъп до центъра по булевард Ситняково, улица Велчо Атанасов и улица Боян Магесник Цените за ново строителство варират между 890 – 1050 Евро за квадратен метър.

Местоположението е едно от най-търсеното за покупка на апартаменти в Редута.

 

Обектът:

Обектът представлява: Две по-големи сгради, които са свързани помежду си. Разполагат с два входа а както и още една по-малка сграда до тях. Сградата разполага с 45 апартамента – от които 40 двустайни и 5 тристайни, също така има 23 паркоместа и 16 гаража.

 

ЕТАП: Кота 0. Проектът е отворен за резервации, като има избор на двустайни и тристайни апартаменти на различни етажи с различни квадратури и цени. Акт 16 се очаква средата на 2018 година.

Сградата е ориентирана на – ЮГ- ЮГОИЗТОК/ЮГОЗАПАД и СЕВЕР. 

За огледи и повече информация Димитър Кулов тел: 0879 033 722. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail -> kulov@delta3.bg 

апартаменти в Редута

 

апартаменти в Редута

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията