fbpx
 

ВИТОША ПАРК & СПА 2

ПАРК & СПА 2 е затворен жилищен комплекс, който дава възможност на обитателите си да живеят в една сигурна и подредена среда. Прецизността при проектирането, строителството и подбора на най-добрите изпълнители на отделните строително-монтажни работи са водещ принцип при изграждането на комплекса.

Тома Кадийски

+359 878 501 433

cam-05-final-v2-38-1 cam-10-final-v2-29-1 cam-13-final-v2-85-1

ПАРК & СПА 2 ще се състои от 4 входа, достъпът до които е възможен само през централен вход с голямо и уютно лоби и портиер. В комплексът има двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, а жилищата на партерния етаж са с малки дворчета, които придават усещането, че се живее в къща. От повечето апартаменти се открива спираща дъха гледка към Витоша.

Достъпът на външните лица е контролиран чрез постоянно видеонаблюдение и съвременни охранителни методи, както  и портиер.

На разположение на живущите в ПАРК & СПА 2 е богато озеленения вътрешен двор, който разполага с пешеходни алеи, пейки за отдих, алея за бягане и детска площадка.

Комплексът ще разполага със спортен комплекс със закрит плувен басейн, салон за красота, Фреш бар, Спа център, фитнес център, зала за групови занимания, масажни помещения.

Концепцията на ПАРК & СПА 2 е изцяло подчинена на осигуряване на спокойствие в съвременния модерен и забързан градски живот и осигуряване на хармония на успелия човек.

ПАРК & СПА 2 се намира в бизост до бул. Симеоновско шосе в спокойния кв. Витоша, един от най-зелените и чисти райони на гр. София.

В близост до ПАРК & СПА 2 се намират:  

  • Търговски центрове и вериги магазини – Фантастико, Кауфланд, Ринг Мол, Икеа, Парадайс Център, Мебелни къщи;
  • Образователни центрове – Френския Лицей, Британско училище, частна детска градина и училище ЕСПА;
  • Спорт, отдих и забавление – в самия комплексПАРК & СПА 2 – закрит басейн, фитнес, групови занимания, зелени площи на открито, пътека за бягане, салон за красота, фреш бар, в непосредствена близост са Зимния Дворец, Националната Спортна Акадамия, Raffy pool, Спортен център Малееви, Парадайс Център;
  • Медицински центрове – Сити Клиник, Болница Вита, Болница Токуда;

Тома Кадийски

+359 878 501 433

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете отново или изпратете запитване по e-mail: toma.kad@delta3.bg

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията