fbpx
 

Жилищна сграда “Boyana Rose”, гр. София

Жилищна сграда “Boyana Rose”, гр. София  

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

Жилищна сграда “Boyana Rose”, гр. София BR_03-min

Местоположение: Boyana Rose се намира в престижния квартал на София – Бояна.Сградата е разположена на ъгъла на ул. Кумата. Около нея се извисяват няколко величествени бора, а само на десетки метри от нея е гората на природен парк „Витоша“.

Основни предимства на местоположението на Boyana Rose са: бързия и лесен достъп до центъра на града, както и спокойствието, тишината и чистия въздух в най-атрактивната част на южния квартал на София.

Съвсем близо до сградата има голям денонощен хранителен магазин, спирка на градския транспорт, аптека и един от най-известните италиански ресторанти в София. Наблизо работят и две частни детски градини.

Жилищна сграда “Boyana Rose”, гр. София

За проекта:

Boyana Rose е малка триетажна сграда от луксозен тип, в която има само пет апартамента. Всички жилища са просторни и светли, с подходяща ориентация и с функционални разпределения.

От апартаментите се откриват панорамни гледки към Витоша и към цяла София.

Апартаментите съчетават съвременните тенденции в проектирането на апартаменти с усещането за уединеност и удобство, което предлага животът в къща.

Всички апартаменти имат осигурени гаражи или паркоместа в двора на сградата, както и големи мазета. Партерните апартаменти разполагат със собствени дворове и веранди, които ще бъдат изпълнени с декинг. Останалите три апартамента имат просторни южни тераси, на част от които има възможност за изграждане на външни барбекюта.

Всяко жилище има три независими една от друга възможности за отопление: газово котле (с изпълнена газова разводка до котлето); ток (местата за климатици са указани в проекта); камини (всяко жилище има индивидуален комин).

Във фоайето на сградата е предвидено място за посрещане на гости, както и отделно помещение за велосипеди и детски колички и помещение за чистачка.

Ще бъде обособен и общ двор с атрактивно озеленяване. По фасадата и козирката на Boyana Roseще има ефектно нощно осветление.

Жилищна сграда “Boyana Rose”, гр. София

Изпълнение:

Проектът ще бъде изпълнен с най-качествени и  модерни материали и технологии.

Фасадата на сградата ще бъде от най-висок клас – комбинация между керамична, вентилируема, самопочистваща се система, окачена стъклена фасада и топлоизолационна система с мазилка. Ще бъдат покрити най-високите изисквания по отношение на енергоефективността.

Фасадните и преградните стени са от керамични тухли „WIENERBERGER”.

Вътрешните мазилки и замазки са с машинно изпълнение, като по този начин се гарантира качество и прецизност на изпълнението.

Общите части на сградата ще бъдат изпълнени с полиран гранит, а терасите – със специален мразоустойчив гранитогрес.

Входни врати – блиндирани, гарантиращи сигурност и отлична визия.

Освен стандартната силова инсталация, всеки апартамент ще има инсталации за кабелна телевизия, домофонна уредба и интернет.

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: angelov@delta3.bg

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията