fbpx
 

Затворен Комплекс в Манастирски Ливади

Затворен комплекс Sundance Residence.

Локация: гр. София, кв. „Манастирски ливади“ (запад)

Айла Адамова
+359 877 22 39 77

Затворен комплекс Sundance Residence ще бъде разположен в южен район с бърз и лесен достъп до централната част на града, околовръстен път и множество търговски бизнес центрове.

Етап: в строеж

Screen Shot 2017-10-24 at 16.44.14-min

Screen Shot 2017-11-17 at 10.58.37 AMТипове апартаменти: с една, две и три спални, с площ от 60 до 198 кв.м 

Предимства: 

✓ Южен квартал с отлични перспективи за развитие 

✓ Бърза връзка с основни пътни артерии като бул.България и Околовръстен път 

✓ Тиха и спокойна зона,застроена предимно с еднофамилни къщи,нови жилищни кооперации и луксозни комплекси от затворен тип 

✓ Прекрасна гледка към Витоша 

✓ Детска площадка и красиво озеленен кът за отдих 

✓ Осигурен професионален сграден мениджмънт 

 

Screen Shot 2017-10-27 at 15.41.26-min

_____________________________________________________________________

 

Фасада: изток, север и юг са с два цвята цветни минерални мазилки, изцяло топлоизолирани с 10 см EPS, стъклофибърна мрежа и циментова шпакловка; запад е решена като вентилируема окачена фасада от HPL декоративни плоскости в три цвята, топлоизолация от минерална вата с каширан воал.

Покрив: плосък – топлоизолация ЕРS 10 см, бетон за наклон към точките за отводняване, хидроизолация тип ТПО; шапки по борд от пластифицирана ламарина в цвят по RAL. 

Общи части: стени с гипсова мазилка и цветен латекс,подови настилки от гранитогрес и метални парапети по архитектурен детайл. Предвидено аварийно осветление и осветителни тела с датчици за движение в общите части.

Асансьори: с автоматични врати, с товароподемност 630 кг за 8 лица, скорост 1,00 м/сек, с устройство blackout, чрез което при спиране на захранването, кабината слиза на долна спирка и отваря вратите. 

Апартаменти: ще бъдат издавани по БДС – с варогипсова мазилка на стените, шумо и топлоизолираща замазка, състояща се от 2 см XPS и 5 см армирана циментова замазка Входните врат и ще бъдат с метална каса, стоманено крило с пълнеж за топлоизолация и звукоизолация с декоративни плоскости и патронна брава. Стъклопакетът ще бъде различен в зависимост от изложението на имота. Във всеки апартамент ще бъде монтирана мултисплит климатична система, с вътрешни тела във всяка стая и едно външно тяло на терасата. 

Управление и поддръжка на комплекса: предвидени са портиерска служба и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване,сезонно озеленяване,осигуряване на техническа изправност на асансьорната и домофонна инсталации и други. 

* Месечна такса поддръжка на комплекса: 0,90 лв./кв.м върху общата площ на апартамента.

aila_adamova

Имоти за продажба: 
Магазини от 160 до 460 м2. Апартаменти от 60 до 198 м2. 
Цени: От 770 до 990 EUR / m2

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Айла Адамова
+359 877 22 39 77

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: aila@delta3.bg

Затворен комплекс Затворен комплекс

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията