fbpx
 

Инвестиционни имоти

Сграда с инвестиционни имоти на най-добри цени за квартал Редута. Обектът представлява 5-етажна жилищна сграда с гаражи. Продават се и едностайни имоти, които са с най-висок процент на възвращаемост при отдаване под наем.

имоти

Местоположение:

Обектът се намира на изключително комуникативно място в квартал Редута. Връзка с централната част на София се осъществява чрез 4 автобусни линии с номера 9, 72, 305 и 413. Спирките се намират до тези на трамваи с номера 20, 22 и 23. Намира се на пешеходно разстояние от гара Подуяне, както и на 10-тина минути пеш до парк Гео Милев.

История на квартала:

Името на квартала произлиза от турската „табия“ , укрепен форт с батарея, строен след Кримската война 1856г за отбрана на София.  Известно време е служел и като военен форт. Под квартала е построен огромен бункер, който се е използвал за последно при бомбардировките през Втората световна война.

Удобствата които предлага квартала са:

Голям супермаркет, малки квартални магазини и читалище с богата библиотека. Освен парк „ Гео Милев“ е и църквата „Св.Троица“. Разполага с две училища – Техникум по автотранспорт „Дж. А. Макгахан“ и 23 СОУ „ Фредерик Жолио-Кюри“. Също така има и две детски градини, едната от които е с басейн и изучаване на английски език. В близост също така се намира „Мол Сердика“.

Етап: Акт 14 – проектът с инвестиционни имоти е отворен за резервации, като все още има опция за избор на апартаменти с различни изложения и етажностЗакупуването на гараж/парко място е допълнителна опция.АКТ 16 се очаква в края на 2017 година.

имоти

Сградата е ориентирана на – ЮГОИЗТОК – ЮГОЗАПАД  и с леко изложение на СЕВЕРОЗАПАД.  Обектът разполага със застроени площи на имоти между 33 кв.м до 65 кв.м за едностайни и 86 кв.м застроена площ за двустаен.

Гъвкави схеми на плащане. За огледи и повече информация Димитър Кулов тел: 0879 033 722. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail -> kulov@delta3. bg

 

 

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията