fbpx
 

Инфинити Парк в Оборище

Ново строителство в София

Инфинити Парк – Луксозна жилищна сграда в кв. “Оборище”

Димитър Кулов 

+359 878 501 233

Инфинити парк

Разположение:
Предлагаме на Вашето внимание луксозната жилищна сграда, разположена в един от най-престижните квартали Оборище. Намира се в близост до парк “Заимов”, който е предпочитано място за разходка и отдих.

На пешеходно разстояние се намират училища, детски градини, детски площадки и спортни съоръжения, театри, ресторанти, магазини. На няколко метра от сградата е изграждащата се спирка „Театрална“ на метрото, намираща се на кръстовището на бул. „Янко Сакъзов“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“. Бъдещите обитатели ще имат бърз достъп до централните части на града. Придвижването с автомобил е удобно, поради комуникативното местоположение до основните пътни артерии бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „ген. Данаил Николаев“. Градският транспорт е добре уреден, посредством автобуси, трамваи и изграждащата се спирка на метрото.

Архитектура:
2-min
Инфинити Парк е единствената висока сградата в района на Парка Заимов и район Оборище, която запленява с уникална архитектурна визия, изградена изцяло с окачена фасада, френски прозорци и стъклени парапети. Извисяващата се на 16 етажа над земята и с разгъната надземна застроена площ над 9 100 кв.м. сградата се откроява от околните сгради с елегантни пространствени форми и неповторим външен вид. Входното фоайе се отличава с луксозна дизайнерска визия с подчертано индивидуален облик. Подземните гаражи са на две нива с топла връзка към жилищната зона.

Инфинити парк материализира визията за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.

Предимства на сградата

  •   Непосредствено до парк Заимов
  •   280 метра до входа на Метростанция Театрална
  •   Само 3 до 5 апартамента на етаж
  •   82% от апартаментите са с панорамна гледка
  •   83% от апартаментите са с южно изложение
  •   1010 м2 професионално аранжирани зелени площи

Апартаменти и гаражи
Инфинити парк разполага с подземен гараж на две нива, достъпът до които е чрез рампа. На първи етаж са разположени офиси. На останалите петнадесет етажа са проектирани двустайни, тристайни, четиристайни и петстайни апартаменти. Сградата е проектирана, така че по-голяма част от жилищата са с южно изложение и имат уникална панорама към парк „Заимов“ и Витоша, а от по-високите етажи и към цяла София. Вярваме, че всеки един от нас влага много емоции в избора на нов собствен дом, който да отговаря на индивидуалните му изисквания и да осигурява уют и спокойствие. Полагайки максимални усилия при проектирането и изпълнението на сградите ни, ние предлагаме функционални апартаменти с разнообразни квадратури, който да отговарят на изискванията и на най-взискателните клиенти. Като професионалисти в работата си ние се фокусираме върху изграждането и на най-малкия детайл с висока прецизност и професионализъм.

Външна среда и поддръжка
Бъдещите обитатели на Инфинити парк ще се наслаждават на професионално аранжирани зелени площи с висока и ниска дървесна и храстова растителност с площ над 1000 м2 метра. На разположение е детска площадка с люлка и пързалка като достъп до нея ще имат само живущите в сградата. Предвидена е стойка за велосипеди в общия двора.

За да се осигури удобството на всички живущи в сградата специализирана фирма ще осигурява охрана за контрол на достъпа и ще се грижи за чистотата на общите части и подземния гараж, поддръжка на озеленяването и почистване на снега през зимните месеци.

Видеонаблюдение
За гарантиране на сигурността и спокойствието на всички обитатели в Инфинити парк ще бъдат инсталирани камери за 24 часово видеонаблюдение на външните площи пред сградата.

Качество на изпълнение
Качественото изпълнение на сградата е гарантирано от дългогодишния опит в строителството на нашия екип, изградената система за контрол на качеството и използването на съвременни технологии и материали от световно известни производители.

Конструкция
Монолитна скелетно-безгредова конструкция съставена само от плочи и носещи стоманобетонни шайби и колони, което осигурява на клиентите максимални възможности за индивидуалното разпределение на помещенията в апартаментите.

Покрив
Плосък покрив по архитектурен детайл, включващ пароизолация, топлоизолация XPS 12 см, армирана замазка от водоплътен бетон и двупластова немска или италианска хидроизолационна система със защитена минерална посипка на горния слой.

Фасади и топлоизолации
Фасадата ще бъде изпълнена с окачени алуминиеви панели които се характеризират се с висока устойчивост на температурни амплитуди, силни пожар-устойчиви свойства, висока водонепропускливост и гладка повърхност. Под окачената ще се монтира 10см негорима топлоизолационна каменна минерална вата със стъклофибърен воал.

Прозорци и балконски врати
Висококачествена алуминиева дограма на Schuco или Reynaers Aluminium с енергийно ефективен стъклопакет, което увеличава максимално шумо- и топлоизолация на помещенията. Външен подпрозоречен перваз по архитектурен детайл. Повечето прозорци в сградата са тип френски с цел повече осветеност на апартаментите. Всички отваряеми прозорци и врати са с двуплоскостно отваряне с метален регулируем обков.

Стени
Стените в Инфинити парк ще бъдат изпълнени с висококачествени керамични блокове Porotherm N+F на австрийския концерн WIЕNERBERGER. Вътрешните са с размер 12cm., а външните 25 cm. Използва се зидарски разтвор Baumit или подобен. Вътрешните стени и таваните се завършват с машинна гипсова или варова мазилка. Всички външни ръбове от стенната зидария са защитени с вградени лайсни.

Блиндирани входни врати
Метална каса с усилена конструкция, декорирана с интериорна каса с гумено уплътнение. Метално крило с рамка и усилени панти, със специален пълнеж. Покритието на вратите се изпълнява с двукомпонентен лак. Касова брава с три оригинални ключа,девиатор с три шипа и шпионка. Всяка врата е с цялостна система за сигурност, която се състои от три основни елемента: патентована конструкция, заключване с висока степен на сигурност и оригинално декоративното оформление.

Подове
Подова замазка с поставени в защитни гофрирани тръби – кабели за слабоотокова инсталация и тръби за отоплителни тела.

Звукоизолация
Стените между санитарни помещения и спални помещение се изпълняват от двойна стена и 5см каменна вата между тях за по-добра шумоизолация.

Модерна технология се прилага при изпълнение на защита от ударен шум. Под замазката, в стаите на апартаментите се полага каменна минерална вата с дебелина 3см и фолио. По този начин замазката и последващата я настилка върху нея се отделя от плочата и стените, и помещенията се защитават от ударния шум, които се предава по стоманобетонната конструкция на сградата между етажите.

Бани и тоалетни
Стени и тавани с варово-циментова мазилка, изграден водопровод и канализация по проект и под на бетонна плоча с отклонение за канал.

Тераси
Парапетите са по архитектурен детайл с триплексово стъкло.

Терасите се изпълняват от горната страна с топлоизолация XPS 5 см, армирана циментова замазка с наклон, италиански или немски хидроизолационен слой с посипка и крайно покритие от гранитогрес и сифони VIEGA, a от долната страна с „интегрирана топлоизолационна система” на фирма BAUMIT.

Върху откритите тераси се поставя топлоизолация XPS с дебелина мин.10 см, водоплътен бетон с наклони и двупластова хидроизолационна система с защитена минерална посипка на горния слой, изравнителна мозайка, гранитогрес и сифони VIEGA.

Допълнително между дограмата и хидроизолацията се полага 10 см бутилова самозалепваща лента.

Отопление и вентилация
Монтирани алуминиеви радиатори на самостоятелни отоплителни кръгове свързани към обща колекторна кутия пред апартамента, като температурата се регулира индивидуално за всички помещения. Отоплителната инсталация е с петслойни полиетиленови тръби с алуминиева вложка, изтеглени в гофрирани тръби в подовата замазката.

Монтирана абонатната станция в специално помещение в подземния етаж свързана към топлопреносната мрежа на Топлофикация София АД.

Изградени вертикалните щрангове за отопление и монтирани индивидуални топломери в общите коридори като за всеки апартамент централното топлоподаване ще може да се спира и пуска индивидуално със спирателни кранове.

За всички бани и тоалетни е предвидена смукателна вентилация с изводи за индивидуални вентилатори. Вентилацията ще се изпълни от метални тръби в баните и тоалетните, а останалите клонове на вентилацията се изпълняват от готови коминни тела. За подземния паркинг е предвидена общообменна принудителна и естествена вентилация.

Климатици
Във всеки един апартамент е предвидена възможност за монтаж на климатици, като инвеститорът ще изгради окабеляването и тръбите на климатиците до всяка спалня и дневна. Предвидени са специални ниши по фасадата, където могат да бъдат монтирани външните тела на климатиците. Всеки клиент може сам да си закупи и монтира климатици по избор.

Електро инсталации
Силнотокова инсталация по проект с апартаментни табла, предпазители и дефектнотокови защити на LEGRAND и SCHNEIDER ELECTRIC. Гръмоотводна инсталация на немската фирма PRÖPSTER.

СОТ, Интернет, Кабелна телевизия.  Интернет изводи до всеки апартамент с разклонения до дневни и спални помещения. Вътрешно окабеляване до дневни, кабинети, спални и детски стаи с възможност за избор на доставчик.

Домофонна система
За всички апартаменти с монтирани домофони на испанската фирма GOLMAR, с магнитни чипове за контрол на достъпа, за по-висока сигурност на живущите.

Входно фоайе, коридори и стълбища

Входно преддверие в Инфинити парк ще бъде с луксозен интериорен дизайн по архитектурен проект. Настилките в коридорите и стълбището са от естествен камък. Парапетите са по архитектурен детайл. Стъклени врати отделящи стълбището и коридорите. Стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс. Осветлението с датчик за автоматично включване и изключване. Монтират се диодни енергоспестяващи крушки. Индивидуални пощенски кутии за всеки апартамент.

Асансьор
Сградата ще разполага с два високоскоростни асансьора на фирма OTIS – САЩ или KONE – Финландия или подобен, с автоматични иноксови врати за 8 лица. Интериорът на кабините е с луксозна дизайнерска визия. Асансьорите осигуряват най-висока енергийна ефективност, водещ в индустрията комфорт на возене, и дизайн, отличен с награди. Асансьорите са с двустранна GSM връзка от кабината до кол център на аварийната служба, разполагат също и с автоматично придвижване на асансьора до спирка при отпадане на захранването.

Подземни гаражи

Подът е изпълнен от шлайфан бетон. Входната рампа е с електрическо отопление против замръзване с микропроцесор, който следи температурата и влагата. Гаражна врата марка HÖERMANN или NOVOFERM с дистанционно управление за всеки собственик.

Гаранционни срокове

Фирмата Инвеститор поема гаранцията на всички изпълнени строителни и монтажни работи на сградата включително покривна хидроизолация, топлоизолационна система и дограма за период от 5 години от издаването на разрешение за ползване.

Инвеститорът предлага на своите клиенти, при тяхно желание и цялостно завършване “до ключ” на апартаментите според индивидуалните изисквания на клиента.

Качественото изпълнение на нашите обекти и опазването на околната среда са главни приоритети на инвеститора и в компанията са въведени Системи за управление на качеството и Системи за управление и опазване на околната среда.

Осигуряването на безопасността и здравето на всеки участващ в нашите проекти е основна отговорност на компанията. Ние имаме програми за инструктаж по безопасност и спазваме всички необходими предпазни марки за вс еки един етап от строителството на нашите обекти и сме въвели система за управление на здравословните и безопастни условия на труд.

Обадете се сега и запазете своя апартамент на най-добри цени.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ. 

Димитър Кулов 

+359 878 501 233

+359 879 033 722

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете отново или изпратете запитване по e-mail: kulov@delta3.bg

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията