Луксозна сграда в центъра на София

Ново строителство в София

Желая да получавам известие при промяна в цената на този имот.


Луксозна жилищна сграда, в идеалният център на гр. София

Димитър Кулов

+359 878 501 233

Ново строителство в София

Ново строителство в София

Ново строителство в СофияНово строителство в София

Разположение

Предлагаме на Вашето внимание луксозна жилищна сграда, разположена в престижния идеален център на София. Сградата се намира на тихо и спокойно място, в близост до Софийската Математическа Гимназия.

На пешеходно разстояние има училища, детски градини, банки, аптеки, магазини и спортни съоръжения. Бъдещите обитатели имат пешеходен достъп до центъра на града. Придвижването с автомобил е удобно, поради комуникативното местоположение до основните пътни артерии ул. Георги С. Раковски и бул. Васил Левски. Градският транспорт е добре уреден, посредством автобуси, трамваи и на 600 метра от спирката на метрото.

Архитектура

          Сградата е с уникална архитектурна визия, съчетаваща окачена фасада, структурна мазилка, френски прозорци и парапети по архитектурен детайл. Издигаща се на 9 етажа над земята и с разгъната застроена площ около 3 500 кв.м. сградата се откроява от околните с елегантни пространствени форми и неповторим външен вид. Входното фоайе се отличава с луксозна дизайнерска визия с подчертано индивидуален облик. Подземните гаражи са с топла връзка към жилищната зона.

Сградата материализира визията за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.

Апартаменти и гаражи

В сградата e разположен сутерен с гаражи, достъпът е чрез автомобилна платформа. На първи етаж има апартаменти с двор градини, офиси и места за паркиране. На останалите 8 етажа са проектирани двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Жилищата на последните етажи предоставят уникална гледка и панорамни тераси.

Външна среда и поддръжка

Съгласно одобрен проект Паркоустройство и Благоустройство, бъдещите обитатели ще се наслаждават на професионално аранжирани зелени площи в пространството зад сградата.

 За да се осигури удобството на всички живущи в сградата специализирана фирма ще осигурява охрана за контрол на достъпа и ще се грижи за чистотата на общите части и подземния гараж, поддръжка на озеленяването и почистване на снега през зимните месеци.

Видеонаблюдение

За гарантиране на сигурността и спокойствието на всички обитатели в сградата ще бъдат инсталирани камери за 24 часово видеонаблюдение на външните площи пред сградата.

Конструкция

Монолитна скелетно-безгредова конструкция съставена само от плочи и носещи стоманобетонни шайби и колони, което осигурява на клиентите максимални възможности за индивидуалното разпределение на помещенията в апартаментите.

Покрив

Плосък покрив по архитектурен детайл, включващ пароизолация, топлоизолация XPS 12 см, армирана замазка от водоплътен бетон и двупластова немска или италианска хидроизолационна система със защитена минерална посипка на горния слой.

Фасади и топлоизолации

Част от фасадата на сградата ще бъдат изпълнени с цялостна „интегрирана топлоизолационна система” на фирма BAUMIT – Австрия, включваща 12 см топлоизолационни плочи EPS, армираща стъкло-текстилна мрежа, шпакловъчна маса Klebespachtel, грунд и завършваща структурна мазилка. Обръщането на дограмата е с 5 см екструдиран полистирол ХPS. Всички ъгли по фасадата са защитени с ръбохранители, като над отворите за фасадна дограма и при еркери, защитния профил е с водооткап.

Отделни части от фасадата ще бъдат изпълнени с окачена фасада от фиброциментни панели. Характеризиращи се с леко надраскана повърхност близка до натуралният камък, материалът е пълна устойчивост на замръзване и висок клас на пожароустойчивост.

Прозорци и балконски врати

Висококачествена немска шесткамерна PVC дограма с троен стъклопакет, което увеличава максимално шумо- и топлоизолация на помещенията. Външен подпрозоречен перваз по архитектурен детайл. Повечето прозорци в сградата са тип френски с цел повече осветеност на апартаментите. Всички отваряеми прозорци и врати са с двуплоскостно отваряне с метален регулируем обков.

Стени

Изпълнени с висококачествени керамични блокове Porotherm N+F на австрийския концерн WIЕNERBERGER. Вътрешните са с размер 12cm., а  външните  25 cm. Използва се зидарски разтвор Baumit или подобен. Вътрешните стени и таваните се завършват с машинна гипсова или варова мазилка. Всички външни ръбове от стенната зидария са защитени с вградени лайсни.

Блиндирани входни врати

Метална каса с усилена конструкция, декорирана с интериорна каса с гумено уплътнение. Метално крило с рамка и усилени панти, със специален пълнеж. Покритието на вратите се изпълнява с двукомпонентен лак. Касова брава с три оригинални ключа, девиатор с три шипа и шпионка. Всяка врата е с цялостна система за сигурност, която се състои от три основни елемента: патентована конструкция, заключване с висока степен на сигурност и оригинално декоративното оформление.

Подове

Подова замазка с поставени в защитни гофрирани тръби – кабели за слабоотокова инсталация и тръби за отоплителни тела.

Бани и тоалетни

Стени и тавани с варово-циментова мазилка, изграден водопровод и канализация по проект и под на бетонна плоча с отклонение за канал.

Тераси
         Парапетите са по архитектурен детайл с триплексово стъкло.

Терасите се изпълняват от горната страна с топлоизолация XPS 5 см, армирана циментова замазка с наклон, италиански или немски хидроизолационен слой с посипка и крайно покритие от гранитогрес и сифони VIEGA, a от долната страна с „интегрирана топлоизолационна система” на фирма BAUMIT.

Върху откритите тераси се поставя топлоизолация XPS с дебелина мин.10 см, водоплътен бетон с наклони и двупластова хидроизолационна система с защитена минерална посипка на горния слой, изравнителна мозайка, гранитогрес и сифони VIEGA.

Допълнително между дограмата и хидроизолацията се полага 10 см бутилова самозалепваща лента.

Отопление и вентилация

         Монтирани алуминиеви радиатори на самостоятелни отоплителни кръгове свързани към обща колекторна кутия пред апартамента, като температурата се регулира индивидуално за всички помещения. Отоплителната инсталация е с петслойни полиетиленови тръби с алуминиева вложка, изтеглени в гофрирани тръби в подовата замазката.

         Монтирана абонатната станция в специално помещение в подземния етаж свързана към топлопреносната мрежа на Топлофикация София АД.

Изградени вертикалните щрангове за отопление и монтирани индивидуални топломери в общите коридори като за всеки апартамент централното топлоподаване ще може да се спира и пуска индивидуално със спирателни кранове.

За всички бани и тоалетни е предвидена смукателна вентилация с изводи за  индивидуални вентилатори. Вентилацията ще се изпълни от метални тръби в баните и тоалетните, а останалите клонове на вентилацията се изпълняват от готови коминни тела. За подземния паркинг е предвидена общообменна принудителна и естествена вентилация.

 

Водопровод и канализация

         Водопроводна система с вертикални щрангове и хоризонтални разводки от полипропиленови тръби с топлоизолация.

Канализацията е с дебелостенни PVC тръби и е свързана към канализацията на улицата.

Електро инсталации

Силнотокова инсталация по проект с апартаментни табла, предпазители и дефектнотокови защити на LEGRAND и SCHNEIDER ELECTRIC.

Гръмоотводна инсталация на немската фирма PRÖPSTER.

СОТ

Вътрешно окабеляване до дневни, кабинети, спални и детски стаи с предвидени изводи за датчици, предавател и клавиатура.

Интернет
         Интернет изводи до всеки апартамент с разклонения до дневни и спални помещения.

Кабелна телевизия

         Вътрешно окабеляване до дневни, кабинети, спални и детски стаи с възможност за избор на доставчик.

Домофонна система

         За всички апартаменти с монтирани домофони на испанската фирма GOLMAR, с магнитни чипове за контрол на достъпа, за по-висока сигурност на живущите.

Входно фоайе, коридори и стълбища

Входно преддверие с луксозен интериорен дизайн по архитектурен проект. Настилките в коридорите и стълбището са от естествен камък. Парапетите са по архитектурен детайл. Стъклени врати отделящи стълбището и коридорите. Стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс. Осветлението с датчик за автоматично включване и изключване. Индивидуални пощенски кутии за всеки апартамент.

Асансьор

Високотехнологичен асансьор KONE  или Orona произведен в Европейски съюз, с автоматични иноксови врати за 8 лица. Интериорът на кабината е с луксозна дизайнерска визия. Асансьора осигурява най-висока енергийна ефективност, водещ в индустрията комфорт на возене, и дизайн, отличен с награди. Асансьора е с двустранна GSM връзка от кабината до кол център на аварийната служба. Автоматично придвижване на асансьора до спирка при отпадане на захранването.

Подземни гаражи

Подът е изпълнен от шлайфан бетон. Подземното ниво с гаражи се обслужва от високотехнологичен автомобилна платформа с дистанционно управление. Гаражите са с индивидуални ролетни врати с дистанционно управление за всеки собственик.

За срещи и резервации, обадете се на:

Димитър Кулов

+359 878 501 233

Ако съм зает и не ви отговоря, моля обадете се отново или изпратете запитване по e-mail: kulov@delta3.bg

Димитър Кулов

Leave a Comment

Обади се в агенцията