fbpx
 

Нова сграда на 150 м. от метро в Овча Купел

Нова сграда на 150 м. от метро в Овча Купел

Ваниела Андонова 

+359 878 501 923


OV1-min

Местоположение: Новострояща се жилищна сграда, която се намира в  квартал „Овча Купел”,: в район с бързо развиваща се инфраструктура. С оглед на удобната локация сградата се намира на разстояние 100м от бул. Овча Купел, 150м от новоизграждащата се спирка на метрото на бул. Линкълн и бул. Овча Купел, 600м от Стадион и Парк Славия.

Спецификации: Общите части на сградата ще бъдат луксозно изпълнени и оборудвани с гранит и луксозен хидравличен асансьор. Апартаментите са проектирани по европейски стандарти. Предвидено е прозорците ще бъдат оборудвани с петкамерна PVCдограма с двоен стъклопакет, с аргон и К стъкло,шумо- и топлоизолация. Отоплението на сградата е предвидено да бъде на газ, като се изгради връзка към съществуващата газопреносна мрежа. Жилищната сграда включва 15 ап. с 8 единични гаража и  7 открити. Предвидена е система за контрол на достъпа към сградата; видеодомофонна система с контрол на достъп с карта или чипове ; изводи за климатици във всяка стая ; изводи за радиатори в стаите и изводи за газово котле  ; изводи за поставяне на лири в баните; блиндирани врати.

OV2-min

ОК3

Строителство:

Отопление– изводи за климатици във всяка стая ; изводи за парно във всяка стая; изводи за газово котле;

 Изолация– Сградите са топлоизолирани с 10 см EPS изолация. Покривите са топлоизолирани с XPS изолация 10 см., и  хирдоизолация на база обмазъчна циментова хидроизолация или PVC мембрана. Всички тераси също са хидроизолирани;

Стени– ограждащите  и преградните стени са тухлени, при спазване на БДС, с гарантирано качество на материалите. Заложени са висококачествените тухли Wienerberger. Фасадните стени са комбинация от полимерна мазилка и HPL окачена фасада.

Дограма –Дограмата е от PVC с двоен стъклопакет с аргон с К стъкло с коефициент на топлопреминаване <1,4. Входните врати са блиндирани.

Издаване

-Шпакловка обработена с грунд за боя .

-Подове – замазка

3-min

Срок на завършване ( Акт 16 ) – края на 2019г

За огледи и повече информация: 

Ваниела Андонова 

+359 878 501 923

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: andonova@delta3.bg 

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията