fbpx
 

Новострояща се сграда в квартал „Витоша“

 

Нов обект в квартал „Витоша“

Димитър Кулов

+359 878 501 233

 

Визуализация (4)-minВизуализация (2)-min ЕТАЖ 3 KOTA-+9.50-min Партер Кота +0.00

Разположение:

Сградата се намира в близост до южната периферия на Ловен Парк, на бул. „Г.М. Димитров“ до кръстовището с бул. „Симеоновско шосе“.

Близостта на парка, зоологическата градина, бързите транспортни комуникации с останалата част от града превръщат локацията в едно от най-желаните места за живот в София.

Сградата е проектирана така, че жилищната част да е изцяло обърната към юга и тишината на вътрешния жилищен квартал. Жилищните входове се намират на юг и са организирани в два входа. Жилищните етажи са с по 4 апартамента на вход. На последния етаж са разположени по 2 апартамента на вход с големи южни тераси и гледка към Витоша.

Архитектура:

Апартаментите са функционални и просторни. Всеки един от тях разполага с поне една южна тераса с достъп от дневната и спалнята. Всеки апартамент разполага със собствен склад, като почти всички са осигурени в апартаментите. В сутерена са разположени и допълнителни складови помещения. Общите части са компактни, но просторни. Асансьорите обслужват до 8 човека.

Партерните етажи разполагат с магазини с витрини към булевард. В Източната част на първите три етажа са обособени офиси с отделен вход.

Паркирането е на терена, както и подземно, като рампата се намира на странична улица. По този начин излизането е удобно и лесно се осъществява включване в две посоки на булевард.

Сградата се отоплява с централно парно. Баните са с подово отопление, като допълнително в тях са предвидени изводи за бойлери.

На фасадата с е предвидено и захранване за монтаж на външни щори, както и изводи за мулти-сплит климатици.

Фасадите са изпълнени с фасадна мазилка в два цвята а изолацията е каменна вата с дебелина 10 см. Остъкляванията на жилищната част са с алуминиева дограма, с двоен стъклопакет.

 

За огледи и повече информация: 

Димитър Кулов

+359 878 501 233

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете отново или изпратете запитване по e-mail -> kulov@delta3.bg

 

Димитър Кулов

Leave a Comment

Обади се в агенцията