fbpx
 

Ново строителство в квартал Редута

30.05.2017–> всички имоти в обекта са продадени.

Делта3 представя на Вашето внимание нов строеж на жилищна сграда в квартал Редута, многостайни апартаменти с гаражи и парко места.

Местоположение:

Отлична локация за квартал Редута, намира се на 3-4 минути пеш до парк „ Гео Милев“,  на тиха и спокойна улица, до която също така има малка градинка с люлки и е много приятно за забавление на малки дечица или разходка за домашен любимец. Спирка на градски транспорт с номер 72 е само на 2-3 минути от сградата. На около 5-6 минути пеш е спирка на автобус с номер 11.

квартал Редута

квартал Редута

История на квартала:

Името на квартал Редута произлиза от турската „табия“ , укрепен форт с батарея, строен след Кримската война 1856г за отбрана на София.  Известно време е служел и като военен форт. Под квартала е построен огромен бункер, който се е използвал за последно при бомбардировките през Втората световна война.

Удобствата които предлага квартал Редута са:

Училища и детски градини, голям супермаркет, малки квартални магазини и читалище с богата библиотека. Освен парк „ Гео Милев“ е и църквата „Св.Троица“. Разполага с две училища – Техникум по автотранспорт „Дж. А. Макгахан“ и 23 СОУ „ Фредерик Жолио-Кюри“. Също така има и две детски градини, едната от които е с басейн и изучаване на английски език. В близост също така се намира „Мол Сердика“.

Етап: Първа плоча – проектът е отворен за резервации, като има по един многостаен апартамент на етаж. Акт 16 се очаква септември месец 2017.

Сградата е ориентирана на – ЮГОЗАПАД – СЕВЕРОЗАПАД / СЕВЕРОИЗТОК  Обектът разполага със застроени площи на жилищата между 118 кв.м до 122 кв.м за многостайни апартаменти. Обектът представлява 6-етажна жилищна сграда с по един апартамент на етаж. Възможни са и преустройства.

квартал Редута

квартал Редута

За огледи и повече информация Димитър Кулов тел: 0879 033 722. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail -> kulov@delta3. bg

 

 

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията