fbpx
 

Сграда The Pine

Сграда The Pine

Димитър Кулов

+359 878 501 233

Визуализация-min Визуализация (1)-min

ЗА КВАРТАЛ ГЕО МИЛЕВ:

Един от най-предпочитаните и уредени квартали на София, кв. „Гео Милев“ предлага удобства като училища, детски градини, аптеки, магазини, спортни съоръжения и планираната спирка на метрото на ул. „Николай Коперник“. Бъдещите обитатели ще имат бърз достъп до централните части на града.

КОМУНИКАТИВНОСТ:

Придвижването с автомобил е удобно поради комуникативното местоположение до основните пътни артерии: бул. „Асен Йорданов“, бул. „Шипченски проход“ и бул. „Цариградско шосе“.

Бъдещите обитатели ще имат бърз достъп до централните части на града с помощта на удобен градски транспорт: автобуси, трамваи и бъдеща спирка на метрото.

ЗА СГРАДАТА:

Сграда The Pine е с уникална архитектурна визия, съчетаваща окачена фасада, структурна мазилка, френски прозорци и парапети по архитектурен детайл. Издига се на 7 етажа над земята и е с разгъната застроена площ над 4 400 кв.м. Сградата се откроява от околните с елегантни пространствени форми и неповторим външен вид. Входното фоайе се отличава с луксозна дизайнерска визия с индивидуален облик. Подземните гаражи са с топла връзка към жилищната зона.

Сградата прилага тенденциите на модерното градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.

ВХОДНО ФОАЙЕ, КОРИДОРИ И СТЪЛБИЩА:

Входното преддверие е с луксозен интериорен дизайн по архитектурен проект. Настилките в коридорите и стълбището са от естествен камък, а парапетите – по архитектурен детайл. Стъклени врати отделят стълбището от коридорите. Стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс. Осветлението e с датчик за автоматично включване и изключване. Предвидени са индивидуални пощенски кутии за всеки апартамент.

ВЪНШНА СРЕДА И ПОДДРЪЖКА:

Съгласно одобрен проект „Паркоустройство и благоустройство“, бъдещите обитатели ще се наслаждават на професионално аранжирани зелени площи пред сградата. Предвидена е и стойка за велосипеди в двора на сградата.  

За да се осигури удобството на всички живеещи в сградата, специализирана фирма ще осигурява охрана за контрол на достъпа и ще се грижи за чистотата на общите части и подземния гараж, поддръжка на озеленяването, както и почистване на снега през зимните месеци.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ:

За гарантиране на сигурността на всички обитатели в сградата, ще бъдат инсталирани камери за 24-часово видеонаблюдение на външните площи и входа на сградата.

ОТОПЛЕНИЕ:

Монтирани алуминиеви радиатори на самостоятелни отоплителни кръгове свързани към обща колекторна кутия пред апартамента, като температурата се регулира индивидуално за всички помещения. Отоплителната инсталация е с 5-слойни полиетиленови тръби с алуминиева вложка, изтеглени в гофрирани тръби в подовата замазката.

Монтирана абонатната станция в специално помещение в подземния етаж свързана към топлопреносната мрежа на Топлофикация София АД.
Изградени вертикалните щрангове за отопление и монтирани индивидуални топломери в общите коридори като за всеки апартамент централното топлоподаване ще може да се спира и пуска индивидуално със спирателни кранове. 

За всички бани и тоалетни е предвидена смукателна вентилация с изводи за  индивидуални вентилатори. Вентилацията ще се изпълни от метални тръби в баните и тоалетните, а останалите клонове на вентилацията се изпълняват от готови коминни тела. За подземния паркинг е предвидена общообменна принудителна и естествена вентилация.

За срещи и резервации обадете се на:

Димитър Кулов

+359 878 501 233

Aко съм зает и не ви отговоря, моля обадете се отново или изпратете запитване по e-mail:kulov@delta3.bg

Димитър Кулов

Leave a Comment

Обади се в агенцията