fbpx
 

Тодор Каблешков

НОВ ПРОЕКТ, КОЙТО СТАРТИРА НА БУЛ. ТОДОР КАБЛЕШКОВ В КВАРТАЛ МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ-ИЗТОК. В МОМЕНТА ТЕКАТ РЕЗЕРВАЦИИ НА АПАРТАМЕНТИ.

Срокът за завършване на сградата е 24 месеца по договор и 18 месеца по план.

МАНОЕЛ ПОПОВ
+359 877 355 140

CAM_02-min

Два жилищни входа с осигурени надземни гаражи и открити паркоместа. Сградата се състои от 11 жилищни етажа с общо 84 апартамента от 60 мдо 115 м2 , подземни гаражи и външни паркоместа. Отопление на ГАЗ с индивидуални котли.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Проектът е разположен на бул. Тодор Каблешков, което е изключително комуникативно място. В района има училища, детски градини, озеленяване, хипермаркети БИЛЛА, ЛИДЛ, МОЛ България и др. Сградата се намира на 700м. от спиртаката на трамвай номер 7, с който придвижването до централната градска част става за около 10мин. ЮЖНИЯТ ПАРК се намира на точно 1км. Или 10мин. пешеходно разтояние.

ИЗОЛАЦИЯ: Външна зидария ще бъде от тухли Wienerberger Poroterm N+F и вътрешна зидария тухли Wienerberger Forati. Тухли от най-висок клас и с отлични топлоизолационни и шумоизолационни качества. За тази сграда използваме технология XPS 10см, която осигурява над 40% енергоспестяване.  Използването на тази технология също увеличава животът на фасадата.

ФАСАДА: Фасадата ще бъде завършена с минерална мазилка от висок клас на водещи немски производители и допълнена с окачени елементи ETALBOND. Парапетите на терасище ще бъдат от триплексово стъкло и иноксови елементи.

ДОГРАМА: 6 камерна дограма с немски обков Siegenia : Четирисезонни стъкла отвън, газ аргон по средата и K стъкло от вътре, също осигуряват над 40% енергоспестяване. Освен топлоизолацията тази дограма осигурява и висока степен на шумоизолация.

ОБЩИ ЧАСТИ: Изпълняват се изцяло с естествена настилка от мрамор/гранит за стълбището и висок клас асансьори “ОРОНА” или друг такъв клас.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Стени – гипсова шпакловка; Стени в бани и WC – вароциментова мазилка; Тавани – гипсова шпакловка; Под – циментова змазка; Външна блиндирана врата; Изградена ел. инсталация по проект; Изградена ВиК на тапа с монтирани водомери; Изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерена и по етажите; Тераси и балкони – хидроизолация и гранитогрес; Осигурени телефонно, домофонно звънчеви уредби, окабеляване за СОТ и Интернет.

ПЛАН НА ИЗПЛАЩАНЕ: Резервация на апартамент двустаен 1000 EUR, тристаен  2000 EUR. Предварителен договор се подписва при първа копка.

Маноел-Попов
МАНОЕЛ ПОПОВ

За срещи и резервации обадете се на:

+359 877 355 140
+359 24 26 22 99

Ако съм зает и не ви отговоря, моля обадете се отново или изпратете запитване по e-mail: popov@delta3.bg

Делта 3 Консултанти

Leave a Comment

Обади се в агенцията