M – Residence Princess

M – Residence Princess на цени от 1650 EUR / m2 с вкл. ДДС.

БЕЗ ПРОМЯНА НА ЦЕНАТА ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР. 

 

Локация –  непосредствено до хотел РАМАДА и Казино Принцес, както и между 2 метростанции (Лъвов мост и Централна ЖП гара). В непосредствена близост също има спирки на автобуси и трамвай.

Точна локация на обекта:  https://goo.gl/maps/

Следва малко повече информация за „M – Residence Princess“

Концепция:

Бутикова жилищна сграда с офиси и подземни гаражи, разположена в историческия център на столицата. Проектът притежава модерния облик на съвременното строителство, като предоставя изключителен комфорт на обитаването, с всички необходими удобства за модерен градски живот.

 

Сградата впечатлява с иновативна визия, модерна фасада и интересни архитектурни решения. Апартаментите в сградата са проектирани така, че да предоставят на собствениците си функционалност, усещане за уют, простор и много светлина. В изграждането на проекта са предвидени използването на висококачествени материали и технологии. 

Модерната фасада осъвременява визията на стария софийски район, като същевременно запазва неговата история и дух.

 

Примерни площи:
  2-стайни апартаменти с 50 м2 застроена площ 〉
〈  3-стайни апартаменти с 78 м2 застроена площ

  4-стайни апартаменти с 104 м2 застроена площ 〉

 

Разпределения, свободни апартаменти и цени!

 

дсдM – Residence Princess е бутикова жилищна сграда с офи

 

сдсаи и подземни гаражи, разположена в историческия център на столицата. Проектът притежава модерния облик на съвременното строителство, като предоставя изключителен комфорт на обитаването, с всички необходими удобства за модерен градски живот.M – Residence Princess впечатлява сИпиновативна визия, модерна фасада и интересни архитектурни решения. Апартаментите в сградата са проектирани така, че да предоставят на собствениците си функционалност, усещане за уют, простор и много светлина. В изграждането на проекта са предвидени използването на висококачествени материали и технологии. Модрната фасада на M – Residence Princess осъвременява визията на стария софийски район, като същевременно запазва неговата история и дух.

РЕЗЕРВАЦИИ:

Обадете се на : 


Димитър Кулов, тел: 
+359 878 501 233   /    kulov@delta3.bg

Резервациона такса = 5 000 EUR на апартамент.

 

Димитър Кулов

Обади се в агенцията